Chieftec je kompanija pre svega poznata po vrhunskim napajanjima. Zato ne čudi da se u njihovoj ponudi nalaze i modeli od kilovata snage. Nova serija A-135 se odlikuje visokom efikasnošću napajanja, što znači da su svi modeli atestirani za 80+ efikasnost u skladu sa najvišim aktuelnim standarima. Time je dobijena visoka snaga uz ogromnu uštedu energije. Tako ćete smanjiti račun ali doprineti i očuvanju naše Planete Zemlje zbog ekološkog pristupa. Napajanje koje smo testirali APS-1000C predstavlja ovu seriju, a deklarisano je na moćnih 1000 wati, što će biti više nego dovoljno baš svim korisnicima. Koliko je snažno Chieftec-ovo napajanje najbolje govori podatak da je ovaj model uspešno korišćen i za regionalno takmičenje u „overklokingu“ koje je početkom godine održano u Beogradu.

 

Tu je ogromni ventilator od 240 mm posebno prilagođen ovom zadatku kako bi bio što tiši. Ugrađen je i termostast koji će po potrebi usporiti ili ubrzati njegov rad, čime je dobijen skoro bešuman rad napajanja u slučaju malih opterećenja. Pohvalićemo i modularni pristup u povezivanju, što znači da se većina kablova može odvojiti od samog uređaja. Korišćenjem samo onih koji su vam potrebni, oslobađa se prostor unutar kučišta čime se garantuje bolji protok vazduha i samim tim bolje hlađenje uređaja unutar računara. Baš svi konektori koji vam mogu zatrebati su tu, čak i za najnovije „igračke“ komponente. Chieftec je ovaj model opremio brojnim zaštitama, pa će tako uređaj prepoznati naponske skokove, preopterećenje ili pregrevanje i u tom slučaju se isključiti štiteći sve računarske komponente od eventualnih trajnih oštećenja.
 

Pohvalićemo neverovatno tih rad, vrhunsku pouzdanost karakterističnu za sve modele ove kompanije kao i brojne zaštite celog računara. Crna boja ovog modela je u skladu sa aktuelnim dizajnerskim standardima, a čak ni cena nije prevelika imajući u vidu šta ovaj model pruža. Pouzdan podatak za jednostavno ocenjivanje kvaliteta napajanja je njegova masa, a ovaj model je itekako težak.

 

www.chieftec.eu
Cena 145 evra

 

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime