CTG-750C je jedno od najjači i najboljih napajanja u svojoj klasi na tržištu i predstavlja rešenje koje može da podrži i rad najzahtevnijih komponenti u svim kombinacijama. Iz naziva izvora nije teško zaključiti da operiše maksimalnom izlaznom snagom od 750W, a što je još važnije koristi trenutno najbolju elektroniku koju smo videli u jednom napajanju ovakvog tipa.

Izrada je očekivano fenomenalna, a kompletan elektronski sklop napajanja hladi jedan ventilator prečnika 120mm, koji se tokom druženja pokazao kao veoma tih. Od sistema zaštita zatičemo: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection) protekciju uz prisustvo inteligentanog sistema za kontrolu napajanja.

Chieftec je CTG-750C napajanje namenio najzahtevnijim korisnicima, a mogu ga koristiti i gejmeri, kao i svi kojima je potrebna sirova izlazna snaga (pokretanje više grafičkih kartica u nizu i slično). Poseduje modularni menadžment sistem kablova i veoma jednostavno se montira u sve vrste Midi Tower kućišta. Na domaćem tržištu ga prati i sasvim korektna cena zbog koje od nas dobija najtoplije preporuke.

Cena (sa PDV-om): 10.499,00 dinara
Kontak: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime