Najkorisniji gedžet koji smo do sada pronašli kod bratskog kineskog naroda je ovo malo zeleno čudo! Izgleda kao dečija igračka, ali je mnogo više od toga!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Vaš život sigurno vredi više od 100 dinara! Zato vam predlažemo da odmah ostavite sve što radite i skoknete do tržnog centra u Bloku 70. Ovo je najbolji gedžet koji smo do sada pronašli pošto stvarno može da vam spasi život.

Izgleda totalno autsajderski, ali često vam je to tako u životu, pa se iza skromne spoljašnjosti kriju pravi geniji i veliki talenti. Fireflys je maleno svetlo koje se montira na ventile automobila ili bicikla.

Ako ga stavite na auto to će biti konačni dokaz da ste najveći šaban u kraju i zapravo totalni idiot, ali kada pričamo o biciklima tu je situacija sasvim drugačija.

Samo ga zašrafite na ventil i spasiće vam život. Pošto ima revolucionarnu tehnologiju svetleće samo kada se pomera. I to čak funkcioniše kako je zamišljeno, što nas je baš iznenadilo. Dakle, kada stoji ništa, kad se pomera svetli. Mora da ima neki žiroskop napravljen za Međunarodnu svemirsku stanicu u sebi. Ili su samo to rešili komedićem žice koja pravi kontakt kada se pomera. Nije ni bitno, pošto je jedino važno da će vas pijani taksista videti kako ulazite na raskrsnicu kod vaše kuće i ipak ukočiti u poslednjem trenutku.

I neće vašu majku zaviti u crno, što je naravno sasvim poželjno! Eto, vidite da bi trebalo da se prošetate do prijateljskog kineskog naroda!