Asus desktop računari su deo tradicije najvišeg kvaliteta proizvoda, inovacija i dugovečnosti.

U anketi o pouzdanosti i zadovoljstvu korisnika, koju je sproveo PCWorld USA 2012. godine, korisnici su rangirali Asus kao vodeći izbor u kategoriji desktop računara, pritom naglasivši visok nivo zadovoljstva zbog pouzdanosti, vrednosti i tihog rada.

Asus All-in-One PC ET2013 seriju pokreće najnovija treća generacija Intel Core procesora koji obezbeđuju brz i prijatan rad u multitasking okruženju uz minimalnu potrošnju energije.

Jednostavni su za podešavanja i korišćenje. Potrebno je samo da raspakujete uređaj, uključite ga u struju i počnete da radite. Tanak profil omogućava da oslobodite vaš radni prostor i uživate u radu.

Intuitivna multi-touch funkcija poboljšaće interakciju sa vašim kolegama i klijentima.

Vesa nosač (prodaje se zasebno), pruža vam još jedan način da unapredite vaš poslovni prostor tako što ćete računara okačiti na zid.

Krean je od 20 inča sa LED pozadinskim osvetljenjem i obezbeđuje kristalno čistu sliku na ekranu a uz to doprinosi i smanjenju potrošnje električne energije.

Uz ugrađenu 2.0 megapikselnu kameru i mikrofon vaši sastanci ili internet druženje postaju mnogo jednostavniji. Pored toga, veb kamera može da snima fotografije i video snimke koje kasnije možete ponovo pregledati i deliti po potrebi.

USB port je smešten na praktičnom mestu za instant deljenje fajlova i sinhronizaciju uređaja. Velika brzina prenosa skratiće značajno vreme slanja podataka a samim tim i vaše čekanje, što znači da možete obaviti više stvari.

Asus SmartLogon, funkcija za prepoznavanje lica, predstavlja sigurnu i praktičnu alternativu za klasično logovanje putem lozinke a prepoznaće vaše lice pod najrazličitijim osvetljenjem, pa čak i ako nosite kapu ili sličnu pokrivku za glavu.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime