Memorijske kartice već godinama predstavljaju jedan od najboljih načina da se brzo, lako i jednostavno smesti i prenese velika količina najrazličitijihih digitalnih podataka. Iste su veoma malih dimenzija i mogu se koristiti u različitim uređajima – od modernih televizora, preko računara do pametnih telefona.

Kompanija Kingston najveći je proizvođač memorijskih kartica na svetu i to svih vrsta, a poslednjih nekoliko godina posebnu pažnju posvetila je razvoju brzih microSDHC/SDXC kartica koje se mogu naći i na domaćem tržištu. Mi smo imali priliku da se družimo sa pomenutim klase 10 i evo šta možete očekivati od njih.

Kingston je microSDHC/SDXC kartice klase 10 opermio veoma brzim memorijskim čipovima zahvaljujući kojima munjevito kopiraju podatke. Upravo zbog toga sjajna su rešenja za napredne mobilne telefone i  računare poslednje generacije, kao i za digitalne aparate. Uz adekvatne adaptere mogu se koristiti i kao brzi fleš drajvovi. Sve microSDHC/SDXC kartice klase 10 napravljene su od posebne vrste plastike i nude zavidan nivo otpornosti na sve spoljne uticaje.

Kingston microSDHC/SDXC kartice klase 10 se na tržištu mogu pronaći u kapacitetima od 4GB do 64GB i to u nekoliko kombinacija (sa SD adapterom ili mobilnim kitom). Cene su im za ono što nude sasvim povoljne zbog čega od nas dobijaju preporuku više.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Kingston