Bez fleš memorija nema brzog i lakog prenosa podataka sa jedne na drugu lokaciju, još ako imate model kome ni vetar, ni kiša ne mogu ništa onda su vaše informacije i maksimalno bezbedne. Mi vam u nastavku ovog teksta predstavljamo upravo jedan takav fleš drajv – rezistentan bukvalno na sve i veoma, veoma brz.

DataTraveler R3.0 je nov flešić kompanije Kingston kompletno napravljen od posebne vrste gume, koja ga čini otpornim na sve spoljne uticaje (voda, vetar, zračenja…), ali i na padove i potrese. Preko njega može bukvalno tenk da prođe – vaši podaci ostaće netaknuti. Fizički je preslikani DataTravler R500 drajv, međutim njegovo kućište umesto jarko crvene, krasi nebo plava boja, koja ga čini daleko atraktivnijim.

Kingston je DataTraveler R3.0 fleš drajv opremio izuzetno brzim NAND fleš memorijskim čipovima i USB 3.0 kontrolerom poslednje generacije, zahvaljujući kom je jedan od najbržih u svojoj klasi. Može da ostvari brzine čitanja do neverovatnih 70MB/sec., dok su brzine upisa znatno manje (30MB/sec.), ali i dalje daleko veće u odnosu na USB 2.0 protokol.

Ovaj flešić je dostupan na tržištu u tri kapaciteta (16GB, 32GB i 64GB) i potpuno je kompatibilan sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama, a odlično se razume i sa većinom Linux platformi. Cena mu je fenomenalna, zbog čega od nas dobija toplu preporuku!

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 2.500,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime