U prelepom ambijentu hotela Metropol Palace  u Beograd-u 17. juna tekuće godine kompaniji Allied Telesis je uručena nagrada “Biznis partner”. Ova nagrada kreirana je pre dvadeset godina (1995) sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate – kompanija Allied Telesis jedna je od njih.
 
U tekućoj godini kompanija Allied Telesis je ponudila svetskom tržištu vrhunska mrežna rešenja i sisteme koje omogućavaju brže, lakše i efikasnije umrežavanje, kao i maksimalnu bezbednost na mreži. Takođe, Allied Telesis je i najveći zagovornik pravilnog regionalnog razvoja mrežnih sistema što je bio i jedan od važnih razloga za dobijanje prestižne “Biznis partner” nagrade.

Nagradu je primio Ivan Mladenović, Country Manager Balkan Region za Allied Telesis i tom prilikom se na kratko obrtio prisutnima: “Japanska kompanija Allied Telesis, svetski renomirani proizvođač mrežne i telekomunikacione opreme, već više od 25 godina globalno drži jednu od liderskih pozicija u uspešnom razvoju i proizvodnji vrhunskih mrežnih rešenja i proizvoda. Predstavništvo kompanije Allied Telesis za Balkan regiju sa kancelarijom u Beogradu već 12 godina uspešno gradi reputaciju pouzdanog partnera u networking areni na ovim prostorima sa velikim brojem uspešnih referenci iza sebe. Ono što nas izdvaja u odnosu na ostale je kvalitet, konkurentna cena, fleksibilnost, efikasnost kao i preko potrebna brza podrška. Treba istaći da je kompaniji Allied Telesis edukacija korisnika jedan od strateških ciljeva, pa u tom pravcu treba istaći seminare, radionice i tehničke treninge koji se organizuju redovno, namenjeni i prilagođeni svim grupama korisnika.”
 
“Biznis partner” nagrada je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivsti, a dobitnicima je posebna čast – budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju 10 (deset) postavljenih kriterijuma.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime