Drugi SoftUni besplatan kurs u Srbiji Uvod u Java programiranje počinje 5. novembra. Upis traje do 2. novembra.

SoftUni je najveći regionalni edukativni sistem za obrazovanje IT stručnjaka sa preko 300.000 polaznika u poslednjih devet godina.

Tehnološki napredak kojem svakodnevno svedočimo nameće sve veću potrebu za kompetentnim programerima. Veštine programiranja su sve traženije i nije slučajno što profesija sofverskog developera i slična zanimanja privlače toliko interesovanja. Zato SoftuUni nudi nudi kvalitetnu, pristupačnu i praktičnu obuku, koja je odlična osnova za perspektivnu karijeru u svetu softverskog inženjeringa.

SoftUni program počinje potpuno besplatnim kursom Uvod u Java programiranje koji pruža znanje o osnovnim veštinama programiranja i predstavlja prvi korak u izgradnji karijere uspešnog programera.

Kurs traje dva meseca i završava se opcionim ispitom, koji omogućava da nastavite dalju edukaciju u okviru SoftUni programa.

97% polaznika posle SoftUni obuke počinje da radi u IT sektoru.

Polaznici na besplatnom kursu savladavaju osnovne veštine programiranja: rad sa razvojnim okruženjem (IDE), korišćenje varijabli i podataka, operatora i izraza, rad sa konzolom (čitanje unosa i ispis rezultata), korišćenje uslovnih konstrukcija (if, if-else) i petlji (for, while, do-while)…

Kompletna nastava će biti online, a predavač na kursu je Dušan Šijačić, dugogodišnji teoretičar i praktičar na polju Java programskog jezika.

Polaznici koji uspešno završe kurs i polože ispit* mogu da nastave da se usavršavaju na naprednijim SoftUni kursevima.

SoftUni nastavni plan i program obuke za programere pažljivo je razvijen uz direktno učestvovanje IT kompanija, uključujući rad sa najnovijim softverskim tehnologijama i učenje najboljih praksi iz domena programiranja.

Visok kvalitet obuke u SoftUni-ju garantuje nastavno osoblje koje čine neki od najboljih praktičara i trenera u softverskoj industriji. Studenti će imati priliku da dobiju znanje od vodećih imena u sektoru, uključujući senior programere vodećih softverskih kompanija, kao i stručnjake koji su predavali na međunarodnim tehnološkim konferencijama.

Polaznici koji pokažu odlične rezultate dobijaju direktne preporuke SoftUni Centra za karijeru za početak rada.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime