Sasvim besplatno i bez rizika svi mogu da se pridruže najvećoj obrazovnoj IT zajednici u regionu. Početni kurs SoftUni (www.softuni.rs) programa edukacije – Uvod u Java programiranje – počinje 15. maja a prijave su otvorene do 10. maja.

Početni kurs Uvod u Java programiranje traje dva meseca i pruža osnovne veštine programiranja u Javi ali i drugim programskim jezicima, potrebne za početak uspešne karijere programera. Posle opcionog polaganja ispita (ispit se plaća ali nije obavezan), polaznici mogu da nastave sa edukacijom u okviru SoftUni programa. Polaznici kroz praktičan rad stiču osnovne veštine kodiranja i uče: rad sa razvojnim okruženjem (IDE), korišćenje varijabli i podataka, operatora i izraza, rad sa konzolom (čitanje unosa i ispis rezultata), korišćenje uslovnih konstrukcija (if, if-else) i petlji (for, while, do-while).

Prijavite se odmah na linku.

SoftUni je nastao u Bugarskoj 2013. kao najozbiljniji projekat u zemlji za edukaciju i stvaranje softverskih developera. Osnovan je i vođen od strane samih softverskih inženjera koji su tačno znali kakve su potrebe kompanija poslodavaca, a sa druge strane, kakvi su programi, obuke i praksa potrebni polaznicima. U 2019. godini, SoftUni je napravio prve korake ka širenju svog poslovnog modela izvan granica matične zemlje tako što je sproveo uspešne obuke u Severnoj Americi, Poljskoj, Rumuniji, Izraelu, Singapuru, Filipinima i Mongoliji obezbeđujući besplatnu obuku iz programiranja, kao i sveobuhvatan nastavni plan i program softverskog inženjerstva. SoftUni je 2021. godine pokrenuo SoftUni Global inicijativu, koja ima za cilj da pruži kvalitetan sadržaj za učenje onima koji žele da uđu u programiranje sa bilo kog mesta u svetu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime