Nova Asus N serija obuhvata širok spektar laptopova koji briljiraju na polju multimedije, upravo tamo gde većina drugih prenosnih računara ima slabu tačku. Novi modeli dolaze sa ekranima dijagonale 14, 15.6 i 17.3 inča, a pogone ih moćni Intel Core i3, i5 i i7 procesori. Karakteriše ih nova nVidia GeForce 400M serija grafičkih karti sa Optimus tehnologijom, što rezultuje moćnim performansama, ali i produženom autonomijom rada. 
 
Vrhunski zvuk
N serija laptopova ima ekskluzivnu Asus SonicMaster tehnologiju, koja postavlja novi standard u audio softveru i hardveru. Razvijena u saradnji sa Bang & Olufsen ICEpower, SonicMaster redefiniše način na koji je audio tretiran na laptopovima. Dobijeni rezultat je uporediv sa zvukom koji daju samostalni audio sistemi i postavlja nove kriterijume za merenje kvaliteta zvuka. SonicMaster pruža dublji i bogatiji bas, širi frekventni opseg za verniji zvuk, izraženije vokale i sveukupno gledano moćniji hardver koji generiše zvuk.

Multimedija u fokusu
N series se odlikuje i grafičkim kartama iz nVidiaA GeForce 400M serije, koja je bazirana na Fermi arhitekturi, sa podrškom za DirectX 11. Zahvaljujući tome korisnici mogu uživati u igranju i vrhunskoj multimedijalnoj zabavi.

Koristeći implementiranu nVidia Optimus tehnologiju moguće je koristiti integrisanu i diskretnu grafiku, u zavisnosti od trenutnih potreba i aktivne aplikacije. Ovo omogućava iskorišćavanje maksimuma kako po pitanju performansi, tako i po pitanju dužine rada na bateriji.

Najnovije tehnologije u službi korisnika

U kombinaciji sa nVidia Optimus tehnologijom, Asus-ova aplikacija Super Hybrid Engine na optimalan način koristi raspoložive resurse, smanjujući potrošnju na minimalni neophodni nivo.

N serija laptopova poseduje USB 3.0, koji omogućava prenos podataka i do deset puta brže nego USB 2.0.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime