Asus je odlučio da zavlada svetom, i to uz pomoć pravog super heroja. Model EeePad Transformer je tablet koji je nedavno doživeo i novo unapređenje po imenu Prime. 

On je napravljen za najzahtevnije korisnike ali i ljubitelje igranja igrica u pokretu. Na prvi pogled se ne razlikuje od svog prethodnika osim po pitanju izbora kvalitetnijih materijala.

Ipak, mnogo toga je unapređeno, počevši od upotrebljene elektronike do poboljšanja kvaliteta ugrađenih kamerica i ekrana. U njegovom herojskom srcu je nVidia Tegra 3 platforma, odnosno četvorojezgarni procesor koji integriše centralno i grafičko jezgro. Zato ovaj model može da bez problema pokrene najzahtevnije aplikacije i igrice pisane za aktuelne Android platforme, kao i da sliku visoke rezolucije ”baci” na neki eksterni monitor ili TV preko HDMI izlaza.

EeePad Transformer Prime poseduje Multi-Touch displej dijagonale 10.1 inča sa rezolucijom od 1280×800 tačara. Tu je i LED pozadinsko osvetljenje koje štedi baterije, dok je ekran baziran na IPS matrici pa su reprodukcija boja i detaljnost na najvišem mogućem nivou. Igrice prosto lete, dok je prikaz dinamičnih akcionih i SF scena u filmovima novih generacija perfektan.

 

I sada dolazimo do najboljeg dela! Asus Transformer Prime stiže sa fizički odvojivom tastaturom koja ga po potrebi pretvara u sjajan netbook. U okviru nje se nalazi i pomoćna baterija sa kojom Prime dobija neverovatnu radnu autonomiju (i do 12 časova)! U jednoj rečenici – ovo je sjajan tablet za sve koji žele vrhunske performanse na dlanu, ali i visoku funkcionalnost za različite namene! 

 

Cena (sa PDV-om): model od 32GB – 63.990,00 dinara

Kontakt: Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime