Moderne tehnologije omogućile su proizvodnju prenosivih računara sa karakteristikama i funkcijama koje nemaju ni brojni stoni modeli. Jedan od njih je i N55SF-S2330, koji na prvi pogled izgleda kao bilo koji laptop računar. Tek zavirivanje “ispod haube” otkriva o kakvoj moćnoj konfiguraciji je reč.

Zasnovan je na najnovijem procesoru Intel Core i7-2670QM na 2.2 GHz i 4 GB radne memorije, što omogućava korišćenje sistema Windows 7 64 bit i drugih zahtevnih aplikacija. Hard disk kapaciteta 640 GB dovoljan je za čuvanje velike količine podataka i dokumenata, a grafička karta Nvidia GT 555 sa 2 GB brze DDR3 memorije je odličan izbor za multimedijalnu zabavu i igranje zahtevnih igara. Ekran je dijagonale 15,6 inča sa rezolucijom 1600 x 900 koja omogućava prikazivanje sadržaja u HD rezoluciji. Tu su i kvalitetni zvučnici Bang & Olufsen ICEpower koji upotpunjuju sistem za zabavu.

Ugrađena bežična mreža i web kamera HD rezolucije pružaju mogućnost video poziva i komunikaciju kada je vlasnik na putu. Pored čitača memorijskih kartica i standardnih USB 2.0 priključaka, ovaj model ima i priključke tipa USB 3.0 koji obezbeđuju brži prenos podataka i brže punjenje kompatibilnih uređaja (mobilni telefoni, MP3 plejeri). 

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime