Prenosivi računari više nisu rezervisani samo za bogate poslovne korisnike, sada se mogu videti po autobusima, u parkovima i školama. I pored tih jeftinijih modela za široke mase, ostali su i oni skuplji i jači za korisnike koji obavljaju zahtevnije poslove. Takav je i N55SF-S2320V koji odmah privlači pažnju svojim belim kućištem i prefinjenim dizajnom.

Srce sistema je procesor Intel Core i7-2670QM na 2.2 GHz koji, u kombinaciji sa ugrađenih 6 GB brze DDR3 memorije, omogućava brzo pokretanje i rad instaliranog sistema Windows 7 Home Premium i svih programa koje korisnik bude koristio. Ekran je djagonale standardnih 15,6 inča sa LED pozadinskim osvetljenjem i rezolucijom HD 1600 x 900. Grafička karta Nvidia GT 555 sa 2 GB DDR3 memorije s lakoćom će “poterati” sve igre i grafičke aplikacije, kao i multimedijalne datoteke. Za zvuk su zaduženi zvučnici Bang & Olufsen ICEpower. Hard disk kapaciteta 640 GB dovoljan je za skladištenje mnoštva fajlova, a priključci tipa USB 2. i USB 3.0 dobro će poslužiti za povezivanje i brz prenos podataka sa eksternih diskova.

Tu je i višeformatni čitač medijskih kartica, bežična mreža, Bluetooth 3.0 i HD web kamera za kvalitetnu video komunikaciju.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime