Hiperprodukcija svega, pa i prenosivih računara, dovela je do pojave velikog broja modela svih boja i veličina, sa širokim dijapazonom komponenata. Da bi bili konkurentni, proizvođači proučavaju zahteve korisnika i na osnovu njih prave računare koji brzo ostvaruju popularnost na tržištu. Model U36SD-RX377 je jedan od njih, a uspeh duguje zanimljivim i funkcionalnim karakteristikama.

Sistem je zasnovan na brzom procesoru Intel Core i5-2430M na 2.4 GHz i 4 GB DDR3 memorije, što u kombinaciji sa SSD hard diskom kapaciteta 160 GB daje brz i jak računar pogodan i za najozbiljnije poslove. Ako se tome doda i grafička karta NVIDIA GeForce GT 520M DDR3 sa 1 GB memorije, jasno je da će korisnici moći da se odmore uz neku zahtevnu 3D igru ili neku multimedijalnu zabavu. Za potpuniji doživljaj Asus je ugradio i kvalitetne Altec Lansing zvučnike.

Ekran je dijagonale 13,3 inča sa rezolucijom 1366×768, a ima i HDMI priključak za prikazivanje filmova na HD televizoru. Tu je i novi USB 3.0 priključak za brz penos podataka, web kamera sa integrisanim mikrofonom i čitač memorijskih kartica. U kompletu se dobija i torba za prenošenje.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime