ASUS najavljuje P3B projektor, koji je zasnovan na LED tehnologiji. Ali ni to nije sve. Novi model radi na baterije i pruža 800 lumena svetla, što je poprilično.

Rezolucija je 1200×800 piksela, a prikazaće sliku dijagonale od 0,45m do 3,4m. Sa jednog metra slika će imati 1.5 metara.

Ugrađena baterija obezbeđuje 3 sata rada, a može se koristiti i kao Power Bank (prenosni punjač) sa kapacitetom od 12.000mAh za punjenje mobilnih uređaja, što je uvek korisno.

Uz to je veličine kutije za kompakt diskove, pa možete da ga strpate u ranac i ponesete gde god želite.

Eco-LED lampa će raditi 30.000 sati. Dakle praktično zauvek.

Tu je i ugrađeni zvučnik, unapređen ASUS SonicMaster tehnologijom za izvanredan i uverljiv zvuk, što korisniku donosi pravi bioskopski doživljaj.

Na ASUS P3B je moguće priključiti opcioni Wi-Fi adapter koji obezbeđuje direktnu bežičnu vezu između projektora i laptopa ili mobilnih uređaja sa Android i iOS operativnim sistemom. P3B projektor poseduje HDMI/MHL i VGA priključke koji mu obezbeđuju maksimalnu kompatibilnost sa desktop i laptop računarima, mobilnim uređajima, kao i drugim multimedijalnim uređajima. Tu je i slot za microSD memorijske kartice i standardni USB priključak, pa korisnici mogu da održe prezentaciju ili reprodukuju video materijal čak i bez PC računara, a na raspolaganju im je i 2GB interne memorije uređaja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime