Stiže nam još jedan sjajan uređaj iz Asusa. Reč je o HD višefunkcijskom medija plejeru sa mnoštvom funkcija koje ga čine pravim centrom kućne zabave. Može da reprodukuje muziku, slike i filmove u velikom broju formata, kao i radio i TV emisije sa Interneta. Ima mnoštvo priključaka za povezivanje sa drugim uređajima kao i za umrežavanje. U njih se može ugraditi hard disk a podrška za NAS čini ga pogodnim za mrežni server.

Na boku uređaja nalaze se otvori za čitače memorijskih kartica. Podržane su CF, SD/MMC i MS+MS Duo memorijske kartice, što se može pokazati korisnim ukoliko želite da pogledate slike i video zapise direktno sa memorijske kartice fotoaparata. Sa zadnje strane se nalaze kompozitni video i stereo audio činčevi, optički audio izlaz, HDMI konektor, mrežni konektor, kao i priključak za napajanje.

Na prednjoj masci dodata je još jedna LED dioda koja označava status WiFi-ja, što je i najbitnija novina na ovom uređaju. Naime, O!Play Air ima integrisan bežični adapter, i to u 802.11n standardu.

Podrška za titlove je odlična, takoda se prikazuju naša slova, učitavaju se svi titlovi uz film, a moguće im je menjati veličinu, boju, položaj pa čak i vremenski pomeraj.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime