Novi Asus G53 i G73 laptopovi iz Republic of Gamers serije opremljeni su tek predstavljenom nVidia GTX 460M grafičkom kartom, optimizovanom za DirectX11 i 3D igranje u visokoj rezoluciji. Dizajnirani su tako da obezbede najbolje uslove za igranje, pa su otvori za hlađenje sa zadnje strane, dok je tastatura ergonomski oblikovana.

Fermi u svetu prenosnih računara

 

Zasnovana na najnovijoj generaciji nVidia grafičkih karti, poznatoj kao Fermi, nVidia GTX 460M nudi izvanredne performanse, prilagođene prenosnim računarima. Ima potpunu podršku za DirectX11 i efekte kao što su „ray tracing“ u realnom vremenu i teselacija. nVidiaA GTX 460M koja se nalazi u ASUS Republic of Gamers (ROG) G53 i G73 laptopovima opremljena je sa čak 1,5 GB GDDR5 memorije.

Stvoreni za 3D

 

Asus G73 je prvi laptop sa ekranom dijagonale 17 inča koji ima mogućnost prikaza 3D slike. Zahvaljujući moćnim performansama nVidia GTX 460M grafičke karte, ali i vrhunskom kvalitetu LCD panela, integrisanih senzora i preciznih naočara, 3D efekti na G53 i G73 izgledaju neverovatno dobro, bez „duhova“ i kašnjenja.

Oba laptopa omogućavaju prikaz 3D slike na bilo kom kompatibilnom televizoru velikog formata, preko HDMI 1.4 porta, donoseći 3D u dnevnu sobu, za još neverovatnije iskustvo. Najnovija generacija G serije laptopova za igrače nudi unapređeni doživljaj 3D-a sa Blu-ray diskova, zahvaljujući nVidia GTX 460M karti koja ceo proces reprodukcije preuzima na sebe, rasterećujući centralni procesor. 

Vrhunske performanse

 

Zahvaljujući nVidia GTX 460M karti, ROG G53 i G73 laptopovi sa lakoćom pokreću i najnovije i zahtevne igre, kao što je, na primer, StarCraft II: Wings of Liberty, kompanije Blizzard-Activision. Igranje u visokim rezolucijama bez značajnijih usporenja je moguće zahvaljujući 1,5 GB video memorije.
 
 
Dizajnirani prema potrebama igrača

 

Pored vrhunskih performansi, novi ROG G53 i G73 laptopovi se odlikuju i dizajnom koji je prilagođen potrebama igrača. Tastatura pod nagibom od 5 stepeni omogućava dugotrajno igranje bez zamora. Pored toga, otvori za ventilaciju sa zadnje strane obezbeđuju odvođenje toplote i buke dalje od igrača.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime