Prema rezultaima ankete sprovedene među korisnicima, ASUS desktop računari spadaju u kategoriju najpouzdanijih uređaja sa povoljnom cenom i koji su tihi prilikom rada. ASUS desktop računari su dobili priznanje i za performanse, dizajn, mogućnost nadograđivanja i jednostavnost povezivanja.

Grafički interfejs za BIOS omogućava korisnicima da na jednostavan način podese sistem. Uz to, pruža i bolju podršku za skladištenje podataka jer podržava hard diskove veće od 2.2TB na 64-bitnim operativnim sistemima.

AI Suite II interfejs integriše nekoliko ASUS alata kao što su upravljanje potrošnjom energije, brzine ventilatora, napon i očitavanje senzora i pritom omogućava da se ovi alati koriste istovremeno.

Najnoviji ROG proizvodi opremljeni su prvim i jedinim do sad alatom za instant overklokovanje 6-jezgarnog procesora bez potrebe za ponovnim butovanjem sistema i podešavanjem BIOS-a. Uz pomoć samo jednog tastera potrebna je samo 1 sekunda za overkloking.

• DEFCON indikator pokazuje spremnost sistema plavom i crvenom LED sijalicom

• Turbo Gear istog trenutka prebacuje sistem između 3 overkloking moda

QuietCool tehnologija pametno umanjuje akumulaciju prašine na procesorskom ventilatoru i snižava radnu temperaturu za 11,4°C, što poboljšava stabilnost sistema i produžava radni vek.

Na osnovu opterećenja sistema, alatka Q-Fan procenjuje i podešava brzinu procesorskog ventilatora radi tišeg i efikasnijeg rada.

Zahvaljujući kondenzatorima od provodljivih polimera visokog kvaliteta ASUS desktop računari pružaju 5 godina pouzdanog rada čak i pri intenzivnoj upotrebi.

ASUS WebStorage omogućava deljenje fotografija, muzike i filmove uz 3GB besplatnog prostora za skladištenje na neograničen rok, a bežičnim putem možete deliti vaše fajlove sa više uređaja. Sačuvajte i otpremite beleške sa važnog sastanka pomoću snap shot alata, posle toga im možete pristupiti sa bilo kog uređaja!

SATA 6GB omogućava 2x veći protok u odnosu na standarni SATA i bolja stabilnost što doprinosi bržem i pouzdanijem prenosu vaših podataka.

Ai Charger kompatibilan sa najnovijim tablet uređajima sa USB priključkom, telefonima i drugim uređajima nudi 50% brže punjenje putem USB 3.0 portova, a može se koristiti čak i kada je računar ugašen.

ASUS Music Makerima veliku arhivu zvučnih uzoraka, instrumenata, npr. Beat Box. Jednostavno ga samo uključite i učite uz put. Snimajte, dodajte semplove putem drag&drop opcije i pravite sopstvene remikse poznatih hitova – idealan start u svetu muzike! Miksujte kao profesionalac zahvaljujući efikasnim šablonima koji stižu od profesionalnih producenata. Objavite završene pesme i albume na internetu ili ih prebacite na prenosivi uređaj. Kreirajte sopstveni demo snimak ili album.

ASUS EPU tehnologija pametno podešava potrošnju električne energije u odnosu na opterećenje sistema, čime se postiže ušteda energije do 40% u odnosu na druge računare.

Ekskluzivna ASUS Instant On tehnologija omogućava uštedu energije do 98% u Eco Mode režimu i bez napora vraća vaše programe tamo gde ste stali u radu, sve uz pomoć samo jednog tastera. Takođe čuva vaše podatke ekstra bezbednim na hard disku, kako od naglog nestanka struje tako i od slučajnog brisanja.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime