Za vlasnike Mac desktop i prenosivih mašina Apple je nedavno lansirao Thunderbolt displej – 27-inčni monitor sa IPS panelom neverovatnih radnih karakteristika.

Vizuelno gledano Apple Thunderbolt displej je veoma sličan Cinema displeju, međutim postoji par funkcija koje ga čine potpuno novim rešenjem. Dizajniran je da maksimalno iskoristi pun potencijal Thunderbolt veze (ista je prisutna na svim aktuelnim MacBook, iMac i Mac mini računarima) i pruža potpuno prirodnu i kristalno jasnu sliku u rezoluciji od 2540×1440 piksela. Zato je sjajno rešenje za prelom grafike i video materijala, kao i za gledanje filmova u najvišim HD rezolucijama.

Apple Thunderbolt displej poseduje tri USB 2.0 porta, FireWire 800 ulaz i Ethernet priključak, koji je tu za slučaj da je neophodno da se isti nađe u mreži. Sve to upotpunjuje FaceTime HD kamerica zahvaljujući kojoj možete potpuno beslpatno da komunicirate sa vlasnicima novih iPod touch media plejera, iPhone telefona poslednje dve generacije i uopšte svima koji imaju Mac proizvode sa FaceTime kamericama.

Thunderbolt displej je kompletno napravljan od aluminijuma i veoma je jednostavan za održavanje. Lako se povezuje sa svim Mac računarimai sjajno će se uklopiti uz svako moderno kancelarijsko ili kućno okruženje. Cena mu nije mala, ali je sjajne performanse potpuno opravdavaju!

Cena (sa PDV-om): 115.990,00 dinara
Kontakt: Apcom
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime