AirPort Express kompanije Apple predstavlja jedan od najmanjih Wi-Fi rutera visoke klase na svetu. Idealan je za mala kućna okruženja i pojedince kojima je bitna stabilan i brz protok internet informacija.

Kao što možete videti sa fotografija AirPort Express izgledom podseća na malu kockicu i teži svega 240 grama, tako da je bez problema možete poneti sa sobom gde god da krenete, na primer na neko putovanje ili odmor. Njena glavna namena je da vam obezbedi kvalitetan internet signal i omogući lako deljenje podataka kako na Web-u, tako i u kućnom ili kancelarijskom okruženju.

Kao klasičan Wi-Fi ruter AirPort Express donosi lako i brzo povezivanje sa bilo kojim izvorom internet signala čineći ga još jačim i stabilnijim. Nudi punu kompatibilnost sa Mac računarima i Apple mobilnim gedžetima (iPhone, iPod touch, iPad…), a odlično se razume i sa PC mašinama, odnosno sa svim aktuelnim Windows platformama.

U pogledu šerovanja (deljenja) podataka AirPort Express bazna stanica pruža nekoliko sjajnih opcija sa kojima možete podeliti megabajte i gigabjte podataka sa bilo kojim uređajem priključenim na mrežu. Pored toga na nju možete povezati veliki broj perifernih uređaja (štampači, eksterni diskovi, zvučnici…) i sa njima komunicirati potpuno bežično – sjajno, zar ne?

Suma, sumarum Apple je sa novom AirPort Express baznom stanicom kupcima ponudio moćan alat za bežičnu komunikaciju u mreži i veoma snažan mini ruter koji će svaki kutak vašeg stana ili kuće pokriti punim i stabilnim internet signalom. Cena joj je za jedan Apple-ov proizvod sasvim korektna i upravo zbog toga od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): 16.590,00 dinara
Kontakt: Apcom