Kompanija Epson osvežila je svoju ponudu projektora sa nekoliko zanimljivih 3D rešenja, među kojima se model EH-TW9000 izdavaja kao poseban u svakom smislu i predstavlja trenutno najbolji home cinema 3D projektor na svetu.

Kao što možete videti sa fotografije, ovo je moderno dizajniran projektor nešto većih gabarita (466 x 140 x 395mm) i težine (8.15kg), čiju osnovu čini Epson-ova 3LCD tehnologija i jedan od najboljih sistema sočiva, zahvaljujući kom slika na platnu ili zidu izgleda savršeno. Reprodukcija boja sa EH-TW9000 projektorom je fantastična, a detaljnost je besprekorna, što ga čini idealnim za prikaz najnovijih filmskih ostvarenja i uopšte multimedije visoke rezolucije, kao i za igranje igrica.

Da budemo konkretniji EH-TW9000 je pravi punokrvni Full HD 3D projektor maksimalne operativne rezolucije od 1920×1080 piksela. U stanju je da projektuje sliku dijagonale od 30 inča do 300 inča, a pored 3D moda, nudi i podršku za 2D radni režim – logično, zar ne? U paketu se isporučuje sa parom aktivnih 3D naočara (3D active shutter glasses) i svim neophodnim pratećim elementima za brzu i laku montažu.

Pošto je reč o profi home cinema 3D projektoru isti ima neverovatno veliki kontrast (200000:1) i kolorno i belo osvetljenje od 2400 ANSI Lumena, što je neophodno za postizanje dobre živahnosti slike i oštrog prikaza i najsitnijih detalja. Zbog ovako snažanog osvetljenja EH-TW9000 daje odlične rezultate i u prostorijama sa jačim dnevnim osvetljenjem, mada najbolje rezultate postiže u blago ili potpuno zatamnjenim prostorijama.

Kupcima ovog projektora na raspolaganju je četiri 2D (Dynamic, Living room, Natural, Cinema ) i dva 3D radna moda (3D Dynamic, 3D Cinema), a o svakom od njih možete pronaći detaljno objašnjenje na oficijalnom sajtu proizvođača. Cena mu očikavano nije nimalo skromna, ali ako ste pravi ljubitelj multimedije i volite da gledate filmove na velikom platnu i u ogromnim rezolucijama bolji projektor od EH-TW9000 na tržištu nećete pronaći!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime