Kompanija Asus je nedavno predstavila VG278H 3D monitor vhunskih performansi baziran na najneprednijim tehnologijama današnjice. Dizajniran je za entuzijaste i gejmere, kao i za sve ljubitelje multimedije u visokim rezolucijama zbog čega ga je Asus i svrstao u čuvenu Republic of Gamers (ROG) familiju proizvoda. Specifičnost ovog monitora ne krije se samo u mogućnosti formiranja 3D slike već i u izuzetno kvalitetnoj reprodukciji boja i prikazu detalja.

VG278H 3D sliku dobija zahvaljujući stereoskopskoj tehnologiji, odnosno osvežavanju horizontale i vertikale frekvencijom od 120Hz. Da bi korisnik video 3D prikaz potrebne su i adekvatne naočare koje se dobijaju u paketu, a iste su najvišeg mogućeg kvaliteta. Pored 3D slike, VG278H monitor nudi i standardan 2D prikaz čije karakteristike ne zaostaju za 3D modom.

Maksimalna rezolucija ovog displeja je 1920×1080 piksela, dok je vreme odziva njegove matrice svega 2ms, što VG278H čini pravim čudovištem. Prati ga još i NVIDIA 3D Vision 2 tehnologija i to druge generacije, koja u odnosu na prethodnu donosi niz značajnih poboljšanja u oblasti 3D efekata, pa 3D prikazi deluju mnogo realističnije, moćnije i živahnije. Pomenuta NVIDIA 3D Vision 2 tehnologija donosi do 20% stakla čime se značajo povećava vidljiva površina i smanjuje curenje ambijentalnog osvetljenja u vaš periferni vid.

Celu priču o VG278H 3D monitoru zaokružuje LightBoost tehnologija sa kojom je slika u stereo režimu i do 2 puta svetlija, što automatski donosi svetliji 3D efekat. Na žalost cena mu nije mala, ali ako volite da se igrate u 3D-u i uopšte volite 3D prikaze filmova i multimedije onda od VG278H 3D monitora nećete naći bolje rešenje na tržištu!

Cena: oko 68.000,00 dinara

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime