U cilju promovisanja Interneta i Internet poslovanja, a usled predstojećih novogodišnjih I Božićnih praznika, kompanija EUnet je svim novim pravnim licima pripremila specijalan poklon u vidu  godinu dana korišćenja najkvalitetnijeg ADSL Interneta.

Uz ovaj paket, svaki korisnik dobija ADSL sa brzinom od 4 Mbps, kao I potpuno  besplatno uvođenje, realizaciju i ADSL opremu na korišćenje.  Korisnici će uštedeti I na telefonskim računima za inostrane pozive, jer ih očekuje poklon u iznosu od 2400 dinara kredita ili do 8 sata besplatnog telefoniranja. EUnet korisnici su privilegovani I po tome što im tehnička podrška stoji na raspolaganju 24 sata dnevno 365 dana u godini, a mogu se odlučiti I za Premium podršku koja im omogućava prednost u obaveštenjima o stanju na mreži, popuste prilikom izlaska na teren, kao  I poseban broj telefona.

Osim najkvalitetnijeg Interneta, pravi je trenutak da se odlučite za televiziju najnovije generacije, IPTV. EUnet vam je omogućio 12 meseci korišćenja digitalne televizije za samo jedan dinar mesečno.

Paket važi uz avansnu uplatu od 12 meseci i ugovornu obavezu od 24 meseca (osim IPTV-a koji se plaća na mesečnom nivou).

Postoji i mogućnost korišćenja Paketa 1 protoka 1024/128 Kbps sa istim dodatnim sadržajem uz avansnu uplatu od 12 meseci i ugovornu obavezu od 18 meseci gde dobijate 6 meseci gratis.

Akcija traje do 31. decembra 2010. godine.