Evo 10 Instagram profila iz Srbije koje bi trebalo da zapratite. Društvene mreže su prvobitno napravljene kako bi se lakše povezali sa prijateljima. Ali sada su mnogo više od toga.

Od oktobra 2010 kada je prvi put pušten u javnost pa do danas kada je Instagram postao jedna od najmoćnijih društvenih mreža sa preko milijardom aktivnih korisnika puno toga se promenilo. Instagram je postao mesto gde možete da naučite nešto novo, dobijete inspiraciju šta da obučete, pročitate sjajne recepte, ili kupite bilo šta.

Pogledajte 10 super zanimljivih profila iz Srbije:

1. @dermatimrs

Dermatim je dermatološka ordinacija koja na svom instagram profilu deli interesante teme o negovanju kože. Na njihovom instagram profilu naučićete sve vezano za zdravlje vaše kože, od borbe sa aknama do skidanja tetovaža a dobićete i savete o estetskim tretmanima, kao i mnogo toga još…

2. @dnevna_doza_pravopisa

Dnevna doza pravopisa je instagram stranica koja nas podseća na pravila u pisanju i gramatiku srpskog jezika koju smo možda zaboravili (ili nikad nismo ni znali).

3. @katarina_mandarina

Posle svakog njenog posta osećaćete potrebu da otputujete na mesto koje je ona fotografisala. Katarina Batuta je fotografkinja koji na kreativan i zanimljiv način prikazuje fotografije sa svojih putovanja.

4. @dogodilosedanas

Svakodnevne objave profila dogodilo se na današnji dan nas podsećaju na važne istoriske datume.

5. @thedancingis_good

Miroslav je grafički dizajner koji će vas svojim posterima motivisati, ohrabriti, podsetiti na stihove popularnih pesama a i nateraće vas na razmišljanje o životnim vrednostima.

6. @sonjasillyworld

Fotografije koje će vas naterati da zasučete rukave i krenete da kuvate. Sonja Lazukić deli sa nama divne recepte na svom instagram profilu.

7. @neuspehjokeru

Nikola Gajić će vas nasmejati do suza svojim kratim video snimcima.

8. @footgym1

Kada vam ponestane inspiracije za vežbanje u teretani ili kod kuće foot gym je profil na kome možete da vidite sjajne vežbe za oblikovanje tela.

9. @savetizdravlja

Ukoliko vodite zdrav život, ova strancia će vam definitvno biti interesantna.

10. @feelmypisces

Astrolog i psiholog koji na interesantan način piše o planetama i psihi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime