Zbog bombone dvogodišnjakinju optužili za krađu

Osoblje trgovine 'The Woolworths' optužilo je dvogodišnju devojčicu za krađu, jer je devojčica šetajući se sa majkom po radnji usput pojela jednu od šarenih bombona s police.

Isra Khan je bila u prodavnici s majkom 23-godišnjom Aishah, kada je s police uzela jednu bombonu i stavila je u usta.

Istog trenutka je jedan od zaposlenih u prodavnici u Blackburnu počeo da viče na Aishah i da pokazuje na devojčicu nazivajući je lopovom. Okupljeni kupci su ostali zapanjeni.

Aishah je bila prisiljena da sluša predavanje o vaspitanju i potrebi plaćanja onoga što se uzme u trgovini.

‘Nisam mogla da verujem. Tako je vikao da su ljudi pomislili kako smo ukrali krunu, a moje dete je uradilo nešto što sva deca tih godina rade.

‘Da je prišao i rekao mi da platim bombonu odmah bih to učinila, ali on je vikao i skakao kao da se radi o nečemu zaista vrednom, a ne o 20 penija’, kaže Aishah i dodaje da, iako je bila redovna mušterija, više neće dolaziti u Woolworths ako joj se netko ne izvini.

Portparolo prodavnice je za ovaj slučaj pripremio nesvakidašnju izjavu za javnost.

‘Zbog zdravlja i sigurnosti bitno je da se svi prehrambeni proizvodi plate pre konzumiranja. Iako razumemo da deca prolazeći pored otvorenih kesica s bombonama dolaze u iskušenje, odgovornost za njihovo ponašanje je na roditeljima koji ih dovode u radnju, rekao je on.

2 thoughts on “Zbog bombone dvogodišnjakinju optužili za krađu”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *