lg

Zavisna od seksa

Spavala sa 5000 tipova a ima samo 25 godina

Ako vam je bilo zanimljivo da čitate o mladoj Britanki koja se primila da živi Seks i grad i spava sa svim muškarcima koji joj padnu šaka onda će vam se dopasti i ova vest. Druga Britanka Nikki Lee ima samo 25 godina i kaže da je do sada spavala sa 5000 muškaraca i to nikada 2 puta sa istim. Ona kaže da joj je rekord bio seks sa četiri muškarca u jednoj noći.

Plavuša u šokantnoj ispovesti kaže da je nevinost izgubila sa 16 godina i od tada joj je cilj da spava sa što više muškaraca. Ona dodaje da se u proseku svakog dana poseksa sa 2 tipa.

 

“Imam samo dva pravila, ne spavam sa muškarcima koji su zauzeti i praktikujem samo siguran seks. Osim toga, kod mene prolazi gotovo sve drugo. Neki moji prijatelji misle da sam zavisna od seksa. Ako jesam, uživam u tome i ne želim da me izleče”, kaže Nikki.

2 thoughts on “Zavisna od seksa”

  1. Riba si, xaxa kurvetine misle da su ribe zato sto su je jebali neki olosi, a danas muskarci bar vecina ne biraju jebali bi i svinju, kako kazu svuda mu je bolje nego u gacama, tako da ste kurve izjebane i gadite mi se.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *