Njena majka Ališa (Alicia), koja se više puta podvrgavala estetskim operacijama, podržava svoju kćerku i nada se da će sa 16 godina biti popularnija od Britni Spirs (Britney Spears).

– Džordžija je napisala spisah poklona koje želi za rođendan. Tako su se na spisku našli novi parfem, iPhone i nove grudi. Iznenadila sam se jer nisam imala pojma da je moja ćerka zabrinuta zbog svog ravnog poprsja. Ona je tako mirna devojčica koja ne priča mnogo – kaže majka.

Džordžija ističe da je gledajući mamu shvatila kako su estetske operacije normalna stvar. Ališa pak priznaje da je u poslednjih deset godina imala više od 50 estetskih zahvata, ali smatra da bi trebalo da njena ćerka napuni 16 godina pre nego što ode pod nož.

– Mislim da bi 16-godišnjakinja s lepom figurom imala odlične izglede za uspešnu karijeru modela. Zbog toga podržavam ćerkinu želju za operacijom, mislim da će joj pomoći u karijeri – objasnila je Ališa.

Ališa, pravim imenom Sara Hous (Sarah Howes), svoje poprsje je operisala čak 12 puta, a već planira novu korekciju jer nije zadovoljna trenutnim oblikom grudi.

Ova ambiciozna majka promijenila je ime svoje ćerke u Destini (Destiny), jer smatra da će tako imati puno bolju karijeru nego da se zove Džordžija.

Želela sam je nazovem Destini kada se rodila, ali me moja majka od toga odgovorila. Rekla je da je to ime za striptizetu. Ali, moja ćerka nikada nije izgledala kao Džordžija pa sam odlučila da i zakonski promenim njeno ime – kaže Ališa.