Volite plavuše zelenih očiju baršunastog tena, koja dobro kuva i još bolja je ljubavnica. Ne volite plavuše, preferirate crnke sa neboplavim očima manekenske visine koja govori nekoliko jezika i zna da recituje. Nema problema.  A možda biste voleli brinetu koja ispunjava sve vaše fantazije, smeši se i nikada vam ne zvoca. Ako ne verujete, spremite 6800 dolara i naručite baš ono što želite jednoj nemačkoj firmi u Nirnbergu.

Ta »savršena dama« je android koji ima sintetičku kožu koja je veoma slična ljudskoj, ugradjene senzore koji prepoznaje »svog muškarca«, a osim što hoda i kuva, ona i priča, i to samo ono što vi želite da slušate. Posle nekog vremena kada se umorite od idealnosti svoje drage, vi je možete zameniti sa novom i drugačijom idealnom…

Možda vam sve ovo deluje kao naučna fantastika, ali nije. Dejvid Levi, autor knjige "Ljubav i seks sa robotima", kaže da evolucija ljudskog roda podrazumeva da će u budućnosti čovek voditi ljubav sa robotima. To će se desiti za najviše 40 godina, predvidja Levi.

Popularnost seksi lutki-androida je velika o čemu može posvedočiti i cifra od 20 miliona posetilaca sajta kompanije od 1996. godine.

Inače, prvi android stvoren je u antičkoj Grčkoj, u trećem veku pre nove ere – Pigmalion je od slonovače napravio Galateu kojoj je boginja Afrodita udahnula dušu.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime