U škakljivoj reklami učenici prepoznali svoju učiteljicu

U uglednoj privatnoj školi "Stokport gramar" u Mančesteru pokrenuli su istragu zbog navodnog pojavljivanja učiteljice engleskog jezika Sare Grin u seksi reklami.

Reklama je navodno snimljena pre nego što je ona radila u toj školi. Roditelji se žale da video vruće učiteljice kruži internetom, pa su njihova deca izložena uvredljivim scenama iz reklame.

– To je apsolutno neprihvatljivo. Pogotovo u uglednoj školi poput ove – priča jedna majka. Ispod videa na YouTubeu nalazi se nekoliko komentara učenika i prijatelja koji poznaju gospođicu Grin. Jedan od njih kaže da bi „učiteljica mogla da počne da se potpisuje na ruksake učenika“. Drugi je čak rekao da su je na času pitali o spornoj reklami, ali je sve negirala.

– Škola istražuje kako je reklama došla na internet i da li se u njoj nalazi naša učiteljica – kaže upravnik Endru Čiken. Iako je reklama na internetu od početka 2007, tek je sad podigla prašinu oko lepe učiteljice.

Pogledajte reklamu:

2 thoughts on “U škakljivoj reklami učenici prepoznali svoju učiteljicu”

  1. ma brate u pravu si,zamisli da ti je profesorka extra riba i da radi na hotu xaxaxa i dodje da predaje LOL…al bi se moji isprimali:)))

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *