U javnoj kući zatekao sopstvenu ženu

Jedan Poljak doživeo je najveći šok u životu kada je među ženama zaposlenim u javnoj kući koju je posetio ugledao svoju suprugu.

Prema pisanju tabloida „Super ekspres”, žena je mužu rekla da radi u prodavnici u obližnjem gradu, a zapravo je radila u javnoj kući, pošto je od plate koju je u njoj dobijala mogla da ostavi nešto novca sa strane. „Bio sam šokiran.

Mislio sam da sanjam”, kazao je listu iznenađeni muž.

Par, koji je u braku 14 godina, a sada se razvodi!

8 thoughts on “U javnoj kući zatekao sopstvenu ženu”

  1. …mogu sve shvatiti da ljudi rade zbog para,ali NEmogu i NEzelim ovako nesto …hajde budite iskreni kako bi se VI osecali da Vam voljena osoba ili supruga radi taj posao?…bice koje volite,sa kojim imate familiju,vasa privatnost…strasno,ali bas STRASNOOO!

  2. posao je posao. 😛

    znam nekoliko bracnih parova gde zena radi na HOT LINE-u (telefonski seks, jel’te), i muz je sasvim ok sa time, jer se dobija dobar kesh za malo vreme, a realno ih tamo ne diraju u offisu, telefon ko telefon..

  3. U jebem te u poredjenje!
    To je opusten posao i u odnosu na prostituciju macji kasalj…

    Video bih tebe i tvoju zenu, da se nadje sa tobom posle posla, a ti joj provalis foru slucajno: „imas nesto belo tu (kraj usne)“, a ona uplaseno, histericno obrisa nepostojece, misteriozno „belo“! 😛

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *