lg

Treći muškarac na naslovnoj strani Vogue-a

Megazvezda NBA tima iz Klivlenda Lebron Džejms (LeBron James) će se pojaviti na naslovnoj strani aprilskog Vouga (Vogue), pridružujući se tako Ričardu Giru i Džordžu Kluniju kao treći muškarac na naslovnici u 116 godina dugoj istoriji ovog prestižnog modnog magazina.

Obučen u majicu bez rukava, šorts i patike iz svoje Najk (Nike) kolekcije, Džejms se pojavljuje vodeći košarkašku loptu jednom rukom i ispuštajući krik kao tokom igre, dok drugom rukom pridržava supermodel Žizel (Gisele).

Voug prikazuje atlete i modele u svom godišnjem izdanju posvećenom razlici u veličini i obliku, pa su stoga 206cm visoki Džejms i 180cm visoka Žizel logičan izbor.

Biti na naslovnoj strani sportskih magazina nije novost za Džejmsa, ali kako njegova opšta popularnost raste postao je i lice za Fortune, Men’s Health i sada Vogue.

Naslovnica magazina je izazvala mnogo kontraverzi i proteste antirasističkih organizacija zbog toga što je prvi afroamerikanac koji je na koricama Vouga u sličnoj pozi kao King Kong sa jednog od postera za taj film.

2 thoughts on “Treći muškarac na naslovnoj strani Vogue-a”

  1. JAMES JE NAJBOLJI KOSARKAS IKADA RODJEN U SVETU!!!!
    PRICAJTE VI STA HOCETE ALI JE ON I DALJE KING JAMES!!!!!!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *