Ovoga puta možete da pročitate naše Tračeve petkom, pošto imaju neke stvarno važne vesti. A i za promenu! Ali samo ove nedelje!

 

Rijaliti za početnike – Katarina gola i gore i dole

Sada je jasno zašto su rijaliti programi tako popularni u Srbiji. Pogledajte recimo Survajvor, koji je ove nedelje gledaocima pružio nadmetanje, lepe snimke rajske prirode i naravno mnogo golotinje. A to je baš sve što jednom zdravom čoveku danas treba.

Prvo se skinuo Knez, pa Biljana, a onda je Andrej Maričić u borbi svukao gaće Katarini Vučetić. Nišlijka se tako specijalizovala za skidanje kostima pred kamerama, što joj moramo da priznamo baš dobro ide.

“Jedno je kada namenski skinete kupaći, a drugo kada vam on spadne u toku borbe. Ne želim ništa više da kažem na tu temu”, rekla je besno Katarina.

 

Malo pošto joj je Andrej skinuo donji deo, spao joj je i gornji deo kupaćeg.

 

E zato je Survajvor pravi raj, ali za gledaoce, i malo manje za učesnike. Pogledajte i vi ove lepote. Katarinine lepote.
 
Ceca beži iz zemlje?

 
Jedan od stubova srpskog nacionalnog identiteta, pored vojske, crkve i rakije je pod znakom pitanja. Političari smišljaju šta će, a psiholozi traže rešenje kako da spreče kolektivnu psihozu. Palma pokušava da brani Cecu, ali samo iz obzira prema narodu i Srbiji, a ne da bi vršio pritisak na sud, taman posla.

Dakle, beogradski mediji pišu da je tužba protiv Svetlane Cece Ražnatović gotova. Srpska majka će navodno tražiti azil od prijateljske Rusije ili daleke Australije, piše Kurir i dodaje da Ceca misli da protiv nje vode hajku zbog njenih prijatelja Vojislava Koštunice i Velimira Ilića.

Cecin loš izbor društva je iskomentarisala i naravno Jelena Karleuša.

“Vedrila si i oblačila, narodski – kurčila si se s tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! (Ah, da… ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom… to što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje). Ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice, bre, i ne poznajem! Naravno, onda su te „nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca „gladovala i tugovala“ bez majke! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona?! Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita!“, piše Karleuša a prenosi Kurir.

Kelly se upiškila

Nova mršava Kelly Osbourne se ne skida sa TV-a. Inače se sada skida za magazine pošto najzad dobro izgleda i drago joj je zbog toga. Ona je nedavno gostovala kod lude novinarke Ellen DeGeneres, gde se upiškila, i to ne od sreće. “Uvek sam srećna zbog gostovanja u showu Ellen De Generes, to mi je jedan od omiljenih, ali ona voli da plaši svoje goste.

Pričale smo o raznim stvarima kada mi se neko obučen kao Donkey Kong prišunjao sa leđa i uplašio me na mrtvo ime. Vrisnula sam, a mislim i da sam se i malo upiškila”, rekla je Kelly.  A mogli smo da tako lepo i srećno živimo u neznanju što to nije podelila sa nama.  

Ivan Ivanović kaže da je šmeker

Ivan Ivanović je šmeker. Ustvari, on bi to baš voleo da to bude, pošto je potrošio 3288 slova kako bi nas ubedio u to. Posle Karleuše, Seke Aleksić sada je i on odlučio da se dokaže kao autor kolumne, pišu Novosti. Tu objašnjava kako više nema pravih šmekera, kako je prebio dobrog druga i kako su današnji Beograđani bezlični “pederčići”, koji su “nesigurni u sebe, lepo obučeni, uplašeni od života i žena, posla i šefa, stanuju kod svojih, nisu homofobični, piju umereno, preziru nasilje i jedu povrće”.

Naravno Ivan nije ništa od toga, pošto je šmeker. I pravo da vam kažemo tu je u pravu. Ali Ivane, ako ti niko nije rekao, ti nisi šmeker zato što si homofobičan, zato što si išao u vojsku, zato što si se tukao i zato što svakom prilikom spuštaš “pederčićima” u svojoj emisiji i pre svega nisi zato što ti moraš da nam objasniš da si šmeker.

Serena kupila 40 pari cipela

Serena iz Gossip Girl je odlepila. Ustvari, glumica Blake Lively tačnije. Ona je pozvana na ekskluzivnu rasprodaju dizajnerskih cipela Christian Louboutin, gde je kupila 40 pari cipela. “Imam sestre pa sam kupila poklone njima, a i svojim prijateljima. Naravno, nekoliko pari ću ostaviti i sebi”, kaže pomahnitala Blake. E dobro je da je kupila par komada i sebi, da devojka ne ide bosa i gola ove zime.

Facebook protiv Nišlija

Sigurno ste primetili da su ovih dana na Facebooku skoro svi vaši prijatelji promenili slike na profilu u likove iz crtaća. Ivan Matejić iz Niša kaže da je on autor te ideje. E pa Facebook je posle toga Ivanu ukinuo nalog, piše Press. Ivan kaže da ne zna zašto su to uradili, a mi kažemo da je to sigurno zato što je Nišlija. Prvo su svi videli golu Nišlijku u Survajvoru, a sada i Ivanu ukidaju nalog samo zato što je sa juga Srbije. Jel vi imate nego logičnije objašnjenje možda?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime