lg

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Stanija skoro gola u teretani, Seka sprema kuću, ko je sada prozivao Karleušu i kako su skoro uhapsili Natašu Bekvalac na Ibici...

Jovana Švonja pokazala pirsing

Za početak malo sličica čisto da se zagrejete. Manekenka Jovana Švonja razgolitila se i pokazala pirsing na pupku celom internetu.

Napisala je i “detalji su bitni”. Pa fakat jesu, pogotovo kada malo podvrneš garderobu. Inače Jovana je manekenka koja je već duže u vezi sa fudbalerom Filipom Đorđevićem. Čisto da znate. Ovde vam je slika.

Emina ima novi spot

Emina Jahović Sandal snimila je spot za pesmu “Nesanica”. A eksperti iz domaćih tabloida tvrde da sve neodoljivo podseća na Nikol Šercinger i njen spot “Your Love”.

Pa pogledajte Eminu pa sami procenite.

A tu je i Nikol:

Seka sprema za sve pare

Seka Aleksić pokušava da nam pokaže da živi neki normalan život. Recimo da čisti kuću. Obukla se prigodno i uzela džoger. Naravno, nije izostao ni selfie za fanove! Zamislite samo…

A Marija malo smorena

Pevačica Marija Šerifović se malo smorila. Evo šta je napisala na Twiteru:

Pa fakat kako i da se ne smori.

Uhapšena Nataša Bekvalac?

Nataša Bekvalac trenutno boravi na Ibici, gde i snima novi spot. Ali ima i probleme sa zakonom.

“Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipa,” priča izvor blizak.

“Nata je pokušala da im na lep način objasni o čemu se radi, ali oni nisu želeli da slušaju. Pošto su shvatili da je ona inicijator svega, odmah su je smestili u policijsku stanicu da bi dežurnim inspektorima objasni sve. Nata je nekoliko sati sedela u stanici i objašnjavala da nije znala da snimanja na tim delovima Ibice zabranjena. Posle saslušanja Natu su pustili na slobodu ali je odmah napisali novčanu kaznu koju je morala da plati u roku od 24 sata. Pevačica se u prvi mah iznervirala, ali nije želela da joj bilo šta pokvari odmor i snimanje spota pa je sa drugaricama odmah otišla na plažu i uživala u koktelima”, kaže neimenovani izvor.

Jel vidite, ne može čovek ni spot više da snimi gde hoće! Evo kako Nata uživa na Ibici, kada nije u stanici.

Ila nabije JK na K

Sin Milovana Ilića Minimaksa, Vladimir Ilić Ila je objavio pesmu “Ril” u kojoj je isprozivao Jelenu Karleušu.

Tačnije rekao je “A bivši drugovi bulju dali, postali pede*uše, mukice jadne, smešniji su i od Karleuše”.

Hm!

A onda je objasnio da je Jelena Karleuša navodno bila bezobrazna i pričala svašta o njegovom pokojnom ocu. “Nju i sve one koji su ga ogovarali posle smrti, a za života im je pomogao u karijeri, nabijem na ku**c”, zaključuje malo problematični Ila.

A JK kaže da to sve nije istina i da bi Minimaksa bila sramota od sina.

I tako, šta da vam kažemo…

Dunja o islamu

Dunja Ilić se vratila u medije. I već šokira i provocira. Recimo kaže da je mir našla u Sarajevu i islamu.

"Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene. O svojoj veri ne pričam ni najbližima. Moj novi život dovoljno govori koliko mi ona prija. To je najprivatniji i najlepši deo mene koji ne želim da delim. Islam je najbolja odluka koju sam donela u životu", rekla je Dunja.

Inšalah!

Kim i Kanje se razvode?

Ljudi nećete verovati. Kim i Kanje su u problemu. Navodno su u svađi zbog njene majke,

Kimina majka Kris Džener toliko je željna novca i publiciteta da se strašno naljutila na zeta i ćerku što su odbili ponudu od 11 miliona dolara za ustupanje fotografija sa venčanja jednom tabloidu.

Kanje nije hteo da čuje za to pošto vodi računa o privatnosti, dok se Kim nećkala. I sada su odnosi malo napeti.

Eto vidite kakvi su to problemi!

Maja Marijana peva

Ako stvarno STVARNO nemate pametnija posla kliknite na ovaj video. Tu je Maja Marijana koja peva. Uslovno rečeno. A tu je i Milan Stanković koji se diskretno smejulji:

Stanija za kraj

I kao i obično malo Stanijinihi slika za kraj. Sada nam otkriva kako ona to vežba u teretani. Pa, skoro gola naravno. Kako drugačije majku mu?

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *