Ekrem ne tuče Igbalu, samo je ponekada šamara

Veliko narodno veselje, Farma se završava 30. decembra kada će biti proglašen pobednik. Blic je pitao svoje čitaoce ko će da pobedi i izgleda da je ubedljivi favorit Ekrem Jevrić. Ekrem je inače ove nedelje objasnio drugim ukućanima da je u Americi zakonom zabranjeno nasilje nad ženama. Baki ga je pitao da li je on nekad udario suprugu Igbalu. Ekrem je rekao da svoju ženu nikada nije istukao ali da mu se dogodi da joj lupi par šamara.

E pa znate šta, ako kojim slučajem Ekrem Jevrić, autor najvećeg blama u istoriji Youtube-a Kuća-Posao pobedi bilo gde uključujući i na Farmi mi obećavamo da ćemo da se prijavimo za sledeću sezonu a pre toga snimimo naš Youtube hit u spido kupaćim sa maskom i perajama.

Ako vam sve ovo ni malo nije čudno, to sigurno znači da vi gledate Farmu po ceo dan. Onda će vas zanimati kako je izgledala iznenda poseta Jelene Karleuše i Marije Šerifović ukućanima.

 

Samo nemojte posle svega da se pitate što vas tuče dečko kada zaslužite.

 

Novak navodno raskinuo

Beogradski mediji pišu kako je Novak Đoković raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić! “Između Novaka i Jelene već neko vreme postoje nesuglasice. U njihovoj vezi ne funkcioniše sve najbolje, pa Jelena zato nije ni došla u Arenu. Njihova ljubav, koja traje još od školskih dana, nalazi se u debeloj krizi”- izjavio je za Alo neimenovani izvor blizak porodici Đoković. Mi ipak kapiramo da se Jeleni nije dopala Novakova nulerica pa je zato pao raskid. Logično.

Ana Nikolić, gola i smrznuta

Ana Nikolić ima novi spot i to za pesmu Džukelo. Pogledajte kako izgleda,

a gore vam je fotografija na kojoj je Ana smrznuta i gola na plaži, što je baš plemenito i uviđavno prema muškarcima sa njene strane.

 

Ana kaže da je baš zadovoljna spotom koji je rađen dugo i čiji scenario je osmišljen nkao nastavak spota Mišo moj.

 

LBGT Ana 

Naša teniserka Ana Ivanović kaže da su joj lezbijke OK i dodaje da je to individualna stvar svake žene, piše Kurir. “Nemam ništa protiv žena koje se opredeljuju kao lezbijke. To je individualna stvar, a prema njima se odnosim normalno. Nemam problem s tim, niti ih gledam drugačije. Smatram da je to sastavni deo života”, kaže Ana. Jel to Kurir u poslednje vreme postao baš politički korektan ili nam se nešto čini?

Seksi Kristina i Rijana šokirale Britanke, i malo manje Britance

Rijana i Kristina su totalno izbezubile jadne Britance u finalu X-Factora, njihove verzije serijala Ja imam talenat. Navodno se ne zna koja se trudila da bude bezobraznija i manje obučena, a besne majke iz publike su govorile da to gledaju i deca. Očevi nisu ništa rekli, ali nisu smeli ni da ustanu neko vreme. Evo vam oba nastupa pa uporedite. Nama se ipak više dopadaju kućni radovi gole Rijane a i malo manje gole Kristine.


Onur voli Srpkinje

Onur i Šegerezada su bili u Beogradu, a navodno bi ova poseta mogla i da im bude ozbiljan problem u privatnom životu. Berguzar Korel poznatija kao Šegerezada je ukorila Halita Ergenca (Onura) jer je u restoranu Madera ćakulao sa zgodnom Srpkinjom, piše Kurir.

Berguzar nije baš blagonaklono gledala na celu priču pa mu je sasula par reči, posle čega se on uozbiljio. Inače turski par nije baš bio otvoren za pitanja novinara. “Izuzetno su konzervativni i bilo kakvo lično pitanje im smeta i ne žele na njih da odgovaraju. To me je iznenadilo jer smo planirali da ih pitamo normalna pitanja, kada su shvatili da se vole, da li se sećaju prvog poljupca na snimanju i onog prvog kada su kamere bile isključene, kako ju je zaprosio… Ali ništa od toga im nije bilo prihvatljivo”, izjavila je Danijela Jankov.

A nas baš zanimalo šta rade u pauzama snimanja pod turskom šatrom 🙂

 

Dunja Ilić ima novi spot i možda pomalo podseća na…

I na kraju prava pikanterija sa domaće ekstrade. Dunja Ilić je sve one koji je vole ali i one koji je mrze razveselila novim bogataškim spotom i to za pesmu "Nisam laka maco".

Mi stvarno poštujemo Dunjin lik i delo, pa zato sami procenite novi spot. Nego da vam ne liči Dunja na bivšu američku misicu koja je pre neki dan osuđena zbog toga što je otela bivšeg dečka i mučila ga par dana?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime