Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Ko je pokušao da se ubije zbog Ivana Ivanovića, šta rade „zvezde“ u rijaliti svetu i ko se skinuo ove nedelje

Rijaliti osvojio Srbiju

Ove nedelje smo jedva sakupili dovoljno vesti za tračaricu petkom! Kao da sve zanima samo i jedino šta se dešava na Farmi i u Velikom bratu!

Pa kada je tako evo pregleda od ove nedelje!

Stanija Dobrojević je u Farmi dozvolila je Filipu Panajotoviću da leži sa njom u krevetu, ali ne po njenim pravilima nema ljubljenja, pipkanja i razmene nežnosti. Maneken je pristao na uslove.

– Dolaziš ti kod mene ili ja kod tebe pred spavanje i posle svako u svoj krevet – naredila je Stanija.
– Pa, kad ne možeš da izdržiš – rekao je Filip.
– Ne mogu, a i plašiš me – bila je iskrena starleta.
– Pa, šta je to strašno? – pitao ju je Filip.
– Šta šta je strašno? Nema ljubljenja u usta – rekla je Stanija.

Prava ljubav nema šta!

Inače Stanije je plakala zato što joj Era pravi probleme od kako je postao gazda imanja i planira da joj napakosti i možda je izbaci sa imanja.

 

 

A u Velikom bratu Boban Stojanović je u ispovedaonici dobio priliku da se obrati svojoj majci sa kojom nije razgovarao osam godina. On je to prihvatio, ali su mu reči naterale suze na oči.

– Mogu da joj kažem da je puno volim jer mi je dala ovaj divan život. Dok smo ovde na ovom svetu, najbolje je da znamo da postojimo – rekao je Boban Stojanović.

Boban je juče otkrio da osam godina nije video majku, dok se sa ocem povremeno viđa. Njegov glavni cilj učešća u "Velikom bratu" jeste da majci dokaže da ga ljudi prihvataju i da se njihov međusobni odnos popravi. I sve to zato što je odlučio da se bori za prava gejeva.

Džastin Biber pozdravio Srbiju

Teen zvezda Džastiin Biber je 30. marta u Beču održao koncert, na kome je uputio pozdrav našoj Srbiji.

Na koncertu je bilo čak 20.000 ljudi, a u publici su bile i devojke iz Srbije, koje su držale plakat Come to Serbia. A onda je Prilikom izvođenja svog hita Baby Bieber je video plakat i devojkama poručio “Welcome Serbia”. Verovatno i on mučenik zna da je Beč najveći srpski grad posle Beograda. Ipak, nadamo se da neće doći u Srbiju. Samo nam on još fali!


Vedrana Rudan: Odjebi više Ivane Ivanoviću

Vedrana Rudan je ove nedelje uputila kritke na račun Ivana Ivanovića. On je recimo muškarac, a emisiju vodi kao žena, smatra Vedrana Rudan citirajući nekoliko Ivanovih šala na račun žena. "On nas svakodnevno vređa, često poželim da ga zavrnem za vrat, zbog toga sam zapravo došla u Beograd, da mu poručim – odjebi više Ivane", kaže Hrvatica bez dlake na jeziku.

Milica kao pokušala da se ubije

A kada smo već kod Ivana evo i ne baš fine vesti. Pobednik Operacije trijumf Adnan Babajić je rekao da je Milica Majstorović navodno pokušala da se ubije zbog voditelja Prve televizije Ivana Ivanovića.

"Čuo sam da je bila zaljubljena u Ivana Ivanovića i da je zbog njega popila tablete. Pitao sam je za to, ali ona nije htela da mi kaže", rekao je Babajić.

S druge strane, Milica poručuje da je Ivan 15. na spisku onih zbog kojih je svojevremeno sebi tabletama pokušala da oduzme život. "On je već 15. osoba na spisku. Čak i da sam htela da se ubijem zbog Ivana Ivanovića, ne sećam se jer mi je izvetrilo pamćenje", rekla je Milica za izvor.

Da je neki drugi frajer pa ajde, ali IVAN IVANOVIĆ? Dajte! Ma samo pogledajte Milicu pa ćete shvatiti!

Cher imala infarkt

američka pevačica Cher je navodno doživela srčani udar. Cher je osetila jak bol u grudima i oduzimanje leve ruke, zbog čega novinari iz amerike tvrde da je imala blaži srčani udar. Drugi pišu da joj je samo pozlilo od stresa. Cher ima 66 godina i vrlo je aktivna!

Olja Karleuša u vezi sa Naserom Orićem?

Kurir piše da se Olja Karleuša  već nekoliko godina viđa sa bivšim haškim optuženikom Naserom Orićem, koga je haški sud oslobodio krivice za zločine počinjene nad bosanskim Srbima tokom rata u BiH.
 
Olja sve češće gostuje u Federaciji i za to je zaslužan upravo Naser, koji je uvek okružen telohraniteljima i ne propušta nijedan njen nastup.

"Među njenim poslednjim nastupima bio je onaj 8. marta u Visokom, u diskoteci „Kampari“. Naser je bio i tamo. Tada su nastale fotografije koje su ubrzo završile na Fejsbuk strani diskoteke, ali još brže su skinute", kažu izvori "Kurira".

A dobro, šta sad…

Golotinja za kraj

Da vas malo oraspoložimo evo malo dobre stare golotinje! Na slikama je rasna Natalia Paris!

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *