lg

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Gola Olja Crnogorac, Farma, Dunja Ilić...

Opet ste ovde? Zanima vas gola Olja Crnogorac, ili seksi Dunja Ilić? Ipak ste ovde zbog Farme? Pa dobro, kad ste već kliknuli onda bacite pogled na ovonedeljne tračeve…

 

Dunja Ilić pokazala guzu

Najveća nada naše estrade mlada Dunja Ilić je pre par dana na Facebook okačila svoje slike sa mora. I lepo što se setila, pošto smo malo zaboravili na nju ovih dana a njena gola guza je baš zabavna. Dunja je šokirala domaću javnost svojim provokativnim pesmama i spotovima u kojima se ljubi sa travestitima ili pokazuje gaće obučena kao opatica. Pored toga je napisala knjigu, a ima i svoju kolumnu na jednom Internet portalu u kojoj se bavi metafizičkim pitanjima poput „Ima li Boga?“ Neke zle duše kažu da baš ne ume da peva, a i smeta im što se tako mlada skida skoro gola. Mi kažemo da su to sve sitne duše koje ne shvataju njen talenat i otvorena shvatanja. Čista ljubomora! Devojka je samo ispred svog vremena. Pogledajte video čije je snimanje navodno koštalo 20.000 evra, a fotke sa letovanja su na kraju teksta:

 

Farmaaaaaaaaaaaa

Narodno veselje je počelo! Sreća i radost u svim domaćinskim kućama u Srbiji. Sada kada je Farma ponovo u etru više nije važno ni da li je Kosovo oteto, da li ćemo ikada ući u Evropsku uniju a bogami ni kolika je otkupna cena kukuruza. Farma je važnija od svih tih gluposti. Alo piše da su ove godine honorari za učesnike od 500 pa do 20.000 evra. Mlade zvezde Granda Sanja Stojanović, Jovana Pajić, Katarina Živković, Renato Henc i Slobodan Batjarević Cobe, dobili su najmanje honorare od 500 evra. Ekrem Jevrić i glumica Marija Jakšić poznata kao najbolja srpska Playboy zečica ikada dobijaju 600 evra nedeljno. Najveći honorar dobiće Oliver Mandić, koji će za tri dana zaraditi neverovatnih 20.000 evra.

Naš favorit je ipak Ekrem koji je inače rekao da će mu žena oprostiti ako završi u zagrljaju neke od učesnica. Videćete vi da je Ekrem najveći šmeker od svih, kad vam kažemo.

Lady Gaga obučena u meso

Lady Gaga je prevazišla samu sebe pošto se u Nokia teatru u Los Angelesu na dodeli MTV nagrada pojavila obučena u haljinu napravljenu od svežeg mesa. Baš je odabrala prigodan način da proslavi čak 8 nagrada koliko je dobila. Pogledajte fotku na kraju teksta pa recite da je odvratno. U poređenju sa ovim čak nam je i Farma gotiva.

Olja Crnogorac – Procureo video

Olja Crnogorac je odlučila da skupi pare za novu tašnu. “Muka mi je više od ljudi koji lažno sakupljaju novac za pomoć deci, a te pare, naravno, odu u njihov džep. Toga je previše u našoj zemlji, a ja sam se namerno našalila na njihov račun i rekla da sada ja sakupljam novac za novu birkin torbu, i da to košta samo 6.000 evra. I eto, nikoga nisam slagala kuda će otići pare! Smešne su mi te akcije i humanost koja nije prava i iskrena”, kaže Olja za Alo. A mi kažemo da je baš zanimljiv ovaj njen video koji je nedavno procureo na Internet u kome đuska u seksi vešu i svlači se.

2 thoughts on “Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *