Seka Aleksić: Čuvala sam koze i jela pasulj

Seka Aleksić smatra da bi se dobro snašla u rijalitiju Farma jer joj takvi uslovi nimalo nisu strani.

“Živela sam u kući bez kupatila, spavala sam na podu, jela sam pasulj po sedam dana, tako da ne znam šta bi moglo da me iznenadi. Imala sam i koze, ovce, čak i konje u Lipolistu. Sadila sam, imala sam baštu. Ništa mi ne bi bilo strano”, kaže Seka.

A vidite je gde je danas! Dok vi gledate rijaliti i žalite se na ceo svet.

ŠOK: Stefani je bila muško?

A kad smo kod rijalitija evo i par pikanterija. Možda netačnih, ali nema veze, zabavno je.

Na društvenim mrežama se proširila vest da je popularna ukućanka Velikog Brata, Stefani Banić promenila pol, pošto je bila – Stefan.

“Stefani je nekad bila muškarac koji je pre tri godine odlučio postati žensko.” i “Stefani je pre tri godine bio Stefan. Onda je promenio pol i već tri godine živi kao Stefani.Dugo skrivena tajna se otkrila, Veliki brat sve zna!”, navodi se u komentarima stranice Veliki Brat na Facebooku.

Podsetite se najzanimljivije scene. Znate, scene seksa sa Stefani koja baš nema blama:

 

Ivan voli tradže?

Pevač Ivan Gavrilović navodno je probao seks sa transvestitiom. I dopalo mu se.

Kako javlja Kurir Stars, pevač koji je bio veoma popularan devedesetih godina prošlog veka imao je nastup u jednom beogradskom gej klubu. Ivan je po završetku svog repertoara ostao da ćaska sa par transvestita, a potom je sa jednim od njih otiša u specijalnu sobu.

Neimenovani izvor blizak Gavriloviću je izjavio: “Ivan je u sobi bio oko 15 minuta. Ne mogu da tvrdim da je imao odnose sa trandžom, ali po njegovim komentarima sam zaključio da je probao oralni seks. Denser je po izlasku iz sobe euforično urlao po klubu: “Ovo je ludilo, ovo mora svako da proba bar jednom u životu”, što je navelo ne samo mene već i ostale goste da pomisle kako se nešto više dogodilo iza  zatvorenih vrata.”

Fino je to što i estrada poštuje i ceni seksualne manjine. Biće nešto od ove Srbije kad vam kažemo.

Kristijan se iznervirao

Nego da se vratimo na rijalitije. Na Farmi je došlo do incidenta između Kristijana Golubovića i Maje Nikolić. Evo kako je sve izgledalo, ali upozoravamo da nije za mlađe od 45 godina. Inače Kristijanu je ove nedelje pozlilo pa je prebačen u bolnicu sa Farme. Od stresa verovatno.

 

drolja prozvala Kristijana i sve robijase…. naravno da je Kristijan skocio i odbranio i njega i sve nas i dokazao sve sta i kako izdominirao je niko nije mogao da unese nista covek sem punog stola uneo i zicu respect ~Mekendes~

Posted by Zatvorske price on Wednesday, September 23, 2015

Nikolina nije premršava

Nikolinu Pišek su na netu napadali da je premršava, a voditeljki nije dugo trebalo da odgovori dežurnim dušebržnicima.

“Fantastični su mi dušebrižnici koji obožavaju podučavati “neuk” puk o tome kako izgleda bolesna i neuhranjena osoba ukazujući pritom svojim, uglavnom ugodno popunjenim prstićem, upravo na moju malenkost.  Otkada je uhranjeno, da ne upotrijebim riječ – debelo – postala poželjna kategorija, a svi oni koji izgledaju drugačije su javno prozivani i anatemizirani… …Budite debeli, mršavi, fit, kakvi god želite biti i samo volite sebe, pa ćete voljeti i druge…Kiss”, napisala je Nikolina na Facebooku i okačila par fotki.

Nije premršava. Zgodna je.

Seve se udaje, Igor menja veru

Igor Kojić i Severina Vučković zakazali su venčanje u katoličkoj Crkvi Krista Kralja u centru Beograda.

Igor je prvo hteo da se on i Seve venčaju u pravoslavnoj crkvi po pravoslavnim običajima, ali ona se nije složila.

“Nije htela da izda svoju veru. Ona je pre tri godine tajno krstila svog sina u katoličkoj crkvi bez znanja njegovog oca Milana Popovića, koji je pravoslavac. Kada mu je predočila tu činjenicu, Igor joj je rekao da će on postati katolik.”, kažu izvori bliski Ivanu a piše Informer.

Veljko se uželeo majke

Veljko Ražnatović se nedavno preselio u Bosnu kako bi studirao. A izgleda da mu nedostaje majka Ceca.

Pa je na svom Instagram profilu postavio fotografiju njega i njegove majka koja ga drži u naručju dok je bio mali.

Žal za majkom, što bi rekli!

 

 

😂 😡

A photo posted by Вељко Ражнатовић (@vrx96) on

I za kraj još malo Kristijana

Profesori sa kojima je Kurir razgovarao smatraju da bi Kristijan Golubović, da nije imao takvo detinjstvo, verovatno postao veoma cenjen umetnik, slikar.

“Slikanje ga je mnogo zanimalo, ali je zbog burnog i nesređenog života retko imao pribor kod sebe, pa ga je pozajmljivao od druge dece. Već se tada videlo da je veoma talentovan, ali mu se, kao i danas, talenat osporavao zbog problematične biografije. Slikanje je, na izvestan način, bilo njegov beg od stvarnosti. Stalno je govorio da želi da napravi svoju izložbu, što je na kraju i uspeo”, kaže nastavnica likovnog.

Ma da se on baci na slikanje skroz i Bog da ga vidi.

 

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime