Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Nataša Bekvalac kakvu niste videli, šta radi Novak na odmoru, koga muva Viktor i zašto gluma nije zdrava

Seksi Nataša

Nataša Bekvalac mora da je prebolela razvod i sve te zle medijske jezike koji joj nikako ne daju mira. To smo zaključili gledajući njene nove fotografije. Sigurno će vam biti žao zašto nije makar još malo podigla majičicu. Mediji pišu da se Nata ovih dana odmara po evropskim metropolama. Pogledajte sve slike pa malo balavite.

Viktor ponovo muva manekenku

Posle Sunčice Travice i Olje Crnogorac, Viktor Troicki pokušava da smuva još jednu manekenku. Naš teniser je postao vrlo blizak sa Marijanom Vidović, poznatom po spotu za pesmu Željka Šašića „Mali je ovo grad“, kao i po navodnoj vezi sa Robertom Kavalijem, piše Kurir. Pre nekoliko dana zajedno su se pojavili u jednom od lokala u Strahinjića Bana i bili veoma prisni. „Super smo prijatelji i u poslednje vreme se intenzivno družimo. Viktor je divan dečko, ali ja sam u vezi sa osobom koja nije odavde, tako da ne verujem da će se među nama desiti nešto više“, rekla je manekenka. Izgleda da joj je dečko baš otvorenih shvatanja.

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!


Još malo Novaka

Da ne bude da smo ove nedelje zapostavili idola mladih, heroja nacije i najpoznatijeg Srbija današnjice evo i malo fotografija o Novaku Đokoviću. Sada možete da pogledate kako Nole uživa ovog leta. On se nalazi na odmoru u San Tropeu sa devojkom Jelenom Ristić i džukcem Pjerom. Pošto nas je već upoznao sa bližom i daljom rodbinom na dočeku nekako je ok i da nam redovno šalje slike šta i gde radi.

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!


Gluma nije zdrava

Glavna zvezda serije Mad Men Džon Ham navodno ima velike probleme sa alkoholom. Pa nešto se mislimo, kako i ne bi imao kada nema kadra u seriji a da jadni Džon ne puši i ne pije.

Američki tabloidi javljaju da je Ham napuštajući jedan ekskluzivni restoran u Los Anđelesu sa devojkom Dženifer Vestfeld jedva stajao na nogama i umalo pao pri izlasku.

Sada su mu čak smislili i nadimak – Hammered što je igra reči nastala od njegovog prezimena a znači – pijan kao letva.

A pošto su najavili nove serijale serije, nesrećni Džon možda do kraja umre od raka zbog cigareta i alkohola.

Karleuša ima problemčić

Karleuša je okačila svoje slike na Facebook, ali ako malo bolje pogledate videćete da tu nije baš sve ok.

Ispod Karleušine desne sike vidi se naborana koža verovatno nastala zbog svih tih operacija.

Nekoliko minuta nakon što je JK okačila ove slike na Internet, fanovi Cece Aleksić su odmah na Sekine profile okačili ove fotografije i likovali nad malom nepravilnošću koja se vidi kod JK, piše Alo. Čime se ljudi bave…

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!


Jadna Anđelina

Glumica Anđelina Džoli kaže da njena usvojena deca jedu insekte. "Moji sinovi vole da jedu cvrčke. To im je omiljena grickalica. Kada sam im prvi put dala da probaju, želela sam da ih upoznam sa kulturama odakle potiču. Ali od kada su ih probali, jedu ih kao čips", objašnjava jadna Anđelina kakve probleme ima sa usvojenim sinovima.

Gavrilović ukrao tablice

Ovom momku bi neko trebalo da kaže da su devedesete davno prošle. Pevač Ivan Gavrilović je smislio sjajnuu ideju. Dok je čekao na nove tablice ukrao je komšiji njegove.

"Rešio sam da stvar uzmem u svoje ruke i snađem se kako znam i umem. Legalan način sam u startu otpisao jer ni preko veze nisam uspeo da dobijem nove tablice. Nekoliko dana merkao sam po kraju neki zgodan automobil sa kojeg bih skinuo tablice i na kraju sam i uspeo. Našao sam starog „keca“ u komšiluku koji nije imao točkove, ali je imao ono što je meni potrebno – tablice! Maznuo sam ih u pola noći i stavio ih na svoj džip", kaže Gavrilović.

Bravo Ivane, kako se samo niko drugi nije setio tako genijalne ideje. Onda mora da je vozio 200 na sat u krivinu i tako to… tehno, tehno, folk… majko mila!

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *