Severinu zaustavili srpski carinici

Balkanska zvezda Severina se u subotu uveče vraćala za Zagreb sa nastupa u Beogradu, ali je zaustavljena na graničnom prelazu Batrovci.

Carinici su ih ljubazno zamolili da se parkiraju sa strane kako bi im pretresli auto zbog akcije ‘Vihor’ u kojoj se tražio napadač na Milana Beka.

Ipak, Seve je zbog toga prilično burno odreagovala.

“Da li ste vi normalni? Ko vam daje za pravo da dirate moje stvari? Ja sam poznata pevačica, da li ste vi ćoravi?” poručila im je pevačica, koja se ipak brzo smirila.

Posle kraće rasprave Severina je nastavila put jer je utvrđeno da u njihovom automobilu nema ničega.

Inače, Seve se za beogradske medije požalila se da uvek biva prevarena od strane muškaraca jer ne zna da proceni kada lažu.

Procurela scena silovanja Lane Del Rey

Brutalne scene u kojima je snimljeno silovanje Lane Del Rey procurele su na internet.

Navodno su u pitanju izbačene scene iz videa Marilyna Mansona, koje su bile previše bolesne za javnost. Pogledajte:Dara simulirala seks

Videla žaba da se konj potkiva. E pa tako su i naše estradne zvezde videli da je hit po svetu da na bini simulirate seks. Evo kako je to uradila Dara Bubamara. Premotajte na 2:40 da ne gledate sve…

Sunčici se sviđa Čeda

Manekenka Sunčica Travica je posle raskida sa teniserom Viktorom Troickim rešila da progovori. Ona tvrdi da je zaboravila bivšeg dečka i da je njihova višegodišnja veza za nju davna prošlost.

“Ja sam ta koja je prekinula vezu. Nije lako pratiti profesionalne sportiste. Zbog njega sam zapostavila karijeru i fakultet. Trenutno nemam dečka, emotivni život sam ostavila po strani”, rekla je Sunčica.

Inače sviđa joj se Čeda.

“Politika me ne zanima i u nju se ne razumem. Čeda je šarmantan i više mi se sviđa od Vučića. I Vanja Udovičić je lep čovek”, kaže Sunčica.

Uz to sama plaća svoje silikone, čisto da znate.

“Sve plaćam sama, pa i silikone. Zar vam to što sam ostavila Viktora ne govori dovoljno da ni sa kim nisam iz interesa, već isključivo iz ljubavi?”, pita Sunčica.

Eto, lepo kaže…

Sloboda Mićalović kroz crveno

Sloboda Mićalović je čak tri puta prošla kroz crveno svetlo iako su u automobilu sa njom bile njene četvorogodišnje bliznakinje Vera i Mila. Snimatelji „Paparaco lova“ pratili su glumicu prilikom njenog odlaska do vrtića, gde je pokupila ćerkice i dalje sa njima nastavila bahatu vožnju prema stanu na Novom Beogradu.

Sramota bre! Ali policija??

 

Seka planira silikone

Pevačica Seka Aleksić planira da ugradi silikone.

“Nema ništa lepše od toga kad dođem u neke godine i dalje budem fit i nastavim da treniram. Želim uvek da treniram, ceo život. Ako bude bilo potrebe, otići ću i kod hirurga. Sa 50 ću svakako nešto morati da uradim", kaže Seka.

Pa, pravi rol model nema šta…

Toni ima novi spot

Tony Cetinski predstavlja svoj novi singl "Krik". Da ne prepričavamo, pogledajte! Blago onom ko te imaaaa, ko te ljubi…. a ne to nije ta.

 

Mirka nema silikone (valjda)

Ako ste se pitali da li Mirka Vasiljević ima silikone, odgovor na to pitanje nećete dobiti od Vujadina Savića. Inače njenog partnera i oca njene dece. Zato što, ovaj, on to ne zna.

“Ima nas raznih, ja imam svoju suprugu, takva je kakva je, mislim da nije silikonka”, kaže Vujadin.

Aha!