Elena Kitić skoro pa gola

Naša nova omiljena zvezda sa estrade je mlada Elena. Inače ćerka Mileta Kitića i Marte Savić.

E pa ona je na Fejs okačila ovu sličicu
. Ali ukazala da ne bi trebalo da se poredi sa starletama Stanijom i Sorajom pošto nije gola i nije starleta. Pa fakat tačno! Starlete su poznate samo zato što su poznate. A Elena ipak peva.

Dakle sve je ok!

Snimak porođaja Emine Jahović

Emina Jahović je objavila snimak sa porođaja, kada se rodio njen stariji sin Yaman. Porođaju je prisustvovao i njen suprug, turski pevač Mustafa Sandal. Pogledajte, pošto je poprilično autentično!

 

Maja Nikolić se kandiduje za predsednika Srbije

Pevačica Maja Nikolić izjavila je da planira da se za tri godine kandiduje za predsednika Srbije.

”Planiram da se za tri godine kandidujem za predsednika Srbije i moja kolumna koju pišem je upravo moja predsednička kampanja” rekla je Maja i dodala da će njena politička kampanja obuhvatati sve što joj je smešno na našoj političkoj sceni.

Pa pazite, možda i ima šanse imajući u vidu ko su joj oponenti.

Novakova Jelena se vratila na posao

Dok je prvi teniser sveta Novak Đoković trenutno na turniru u Parizu, njegova supruga Jelena se nedelju dana nakon porođaja polako vraća profesionalnom životu kao direktorka fondacije nazvane po njenom mužu.

Pa čekajte ko onda čuva bebu?

Čudno tu nešto nama. Dakle domaći medij pišu da Jelena ne želi da zapostavi jedan od najaktuelnijih projekata – Školicu života.

“Iako se ne odvaja od bebe, Jelena se trudi da ne zapostavi rad u fondaciji. Ona i Novak smatraju da će tako i Stefanu dati pozitivan primer o odgovornosti. Često su isticali da su oni normalna porodica i da ne žele da njihov sin odrasta s povlasticama”, kaže izvor blizak Đokovićima.

Eto vidite! Nego šta li će Đokovići sledeće da stave na bilbord posle Putina i naslednika imperije? Možda direktora svemira?

Tanja Savić se opet blamira

Sećate se kada je Tanja Savić rekla: “Imala sam mali incest sa šiškama!”.

E pa sada keže da pred njom KLEČU. Pogledajte, ali biće vas blam čisto da znate…

 

Seka se tukla na parkingu

Pevačica Seka Aleksić kaže da je doživela strašnu stvar kada je videla čoveka koji je zlostavljao psa. I evo šta je uradila.

“Naime, kako je mesto ZLOČINA bila garaža jedog tržnog centra u prestonici, na nekoliko metara udaljenosti od mog automobila, čula sam krike od kojih se ledi krv u žilama, a zatim i videla scene užasa koje su mi još pred očima. Monstrum čiji izopačeni obrisi su još uvek imali oblik ljudskog stvorenja, besomučno je šutirao u glavu okrvavljeno kuče koje je bilo nešto veće od pederuše koju je manijak nosio u ruci. Vrisnula sam, ali garažom su i dalje odjekivali njegovi tupi udarci.

Nisam razmišljala šta prvo da bacim i čime da gađam ološa, pa sam iskoristila sve što mi se našlo u rukama. Letele su prema njegovoj glavi boce sa vinom, staklena činija i sve ostalo što je bilo u kesama, i nisam razmišljala koliko jako ću da ga udarim. Da sam u rukama imala i nešto teže i opasnije, sve bih bacila na ništariju.

Da li zbog mog urlanja ili zbog povreda koje sam mu nanela, barem se nadam da jesam, ljudski izrod je pobegao glavom bez obzira. Ipak, uspela sam da mu kažem da je monstrum, bolje i ne zaslužuje. Noćima pijem tablete za smirenje i potajno se nadam da mu je susret sa mnom bio bolan dovoljno toliko da me za napad prijavi policiji, iskreno se nadam…”

E pa Seko, svaka čast!

Nejmar poslao avion po Soraju

Domaći listovi pišu da je Soraja Vučelić toliko zaludela slavnog brazilskog fudbalera Nejmara da je on poslao avion po nju da je doveze u Barselonu!

Starleta i fudbaler su se upoznali ovog leta na Ibici, Soraja je čak objavila i njihovu zajedničku fotku na Instagramu, a sada su proveli neko vreme zajedno i u Barseloni.

Kapiramo da duboko u noć pričaju o filozofiji. Pa šta drugo? Evo vidite kako izgleda da se naoštrila za razgovor o Šopenhaueru.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime