Zašto ste kliknuli na ovo, kada smo vam lepo rekli da to ne radite? Da li zaista želite da pročitate šta Seka kaže o svojoj Svadbi ili šta Pamela radi u Crnog Gori? Nas je već sramota, ali vi kako hoćete…

 

Hvala ti Ceco

Evo je vest zbog koje se slavi od Vardara pa do Triglava. Svetlana Ražnatović, naša Ceca sprema novi album koji će se zvati “Ide to s godinama”.

 

“Ne mogu da verujem da ste uspeli to da saznate! Pa kako kada sam je pre nekoliko dana tek odabrala? (smeh) Ali svaka čast na istraživačkom poslu koji ste odradili! Tačno je da će se album, ako ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, zvati „Ide to s godinama“. U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se! Odabrala sam još dve pesme koje su takođe radili Rale i Marina, a zovu se “Kiša” i “Ništa ti ne zameram”. Ne sumnjam u tim koji radi moj album, tako da sam ubeđena da će i moja publika uživati, a ja jedva čekam da uđem u studio“, izjavila je folk zvezda za Alo.

 

Bravo Ceco, nado i uzdanice naša, u ovim teškim trenucima dok puštamo suzu zbog Kosova jedino tvoja majčinska pesma najmilija moćiće da nas malo oraspoloži.

Balašević priča hrvatski

Đorđe Balašević je za Press izjavio da mu je maternji jezik hrvatski, a da je srpski samo njegova iskvarena verzija. “To što nekad kažem sedam hiljada, alijas sedam tisuća, ili kada kažem da je moj maternji jezik hrvatski, samo što ga govorim u iskvarenoj varijanti koja se zove srpski jezik, ne znači da se nekome dodvoravam! Kada Džo Koker dođe u Beograd i kaže na srpskom: „Dobro veče”, onda nam je puno srce. U Hrvatskoj nema potrebe da se „ucurujem” publici, jer ja tamo jako dobro stojim“, kaže Balašević. Šta li mu je to značilo?

Pamela u Crnoj Gori

Braća Crnogorci su preuzeli stvar u svoje ruke. Ne samo što su izdali gramatiku crnogorskog jezika pre neki dan sa do sada nikad viđenim slovima, nego su i skapirali da turizam baš i ne ide sa njihovim karakterima. Zato su odlučili da se bace na video produkciju. Izgleda da i njima nedostaju Čuvari plaže na Pinku, pa će zato snimiti morsku sapunicu u kojoj su glavnu ulogu rezervisali za – nećete verovati – Pamelu Anderson. Snimaće se u Budvi, a Pamela će da bude angažovana kao čuvarka plaže.

 

Nemamo pojma kako će to da izgleda ali nama je već mnogo smešno. Probajte da zamislite Pamelu kako govori Crnogorski. Zato su valjda i izdali gramatiku da žena može da uči. A i ne kapiramo kako će uopšte da spašava ljude kada će je kao Crnogorku mrzeti i da ustane sa stolice.

Seka i zli novinari

Seka Aleksić se udaje. Svi smo čuli, i drago nam je kada se mladi vole. Sve bi bilo ok da neke zle duše od iskvarenih novinara nemaju pametnija posla nego da se bave privatnim životom Seke i Veljka. Kao što reče jedan naš čitalac, novinari treba da prenose vesti i da ne iznose svoje stavove! Zamislite samo, sada im je problem čak i u tome što su goste na pozivnicama ljubazno zamolili da se na svadbi ne slika privatnim aparatima, budući da su fotografije venčanja prodate jednom nedeljniku. Takođe su zamolili da se ne donose torte, kao i da gosti budu odeveni u smokinge, a gošće u elegantne haljine. Najveći skandal je ipak izazvala njihova molba da zvanice pokušaju da izbegnu belu i roze boju na garderobi.
Mi totalno razumemo Seku, a jasno je zašto neće roze. Da li bi neko poželeo da se obuče u bilo šta roze posle onog debakla od proslave 18. rođendana nesrećne Heidi.

 

“Ne razume zašto neko pokušava da pravi famu ni oko čega. Pojedinci izgleda da nikada nisu prisustvovali nekom bitnom događaju gde su protokoli uobičajena stvar. Ja sam bila na dosta sličnih venčanja i prijema i naravno da sam ispoštovala protokol. Ne znam što je čudno što smo goste zamolili da ne nose belu i roze boju budući da ćemo mi biti tako odeveni. Izgleda da neki nisu čuli za reč „dreskod", kaže Seka za Press. I neka im je objasnila šta je dreskod. Seljačine i sitne duše.

Najgore učesnice ikada

Neka je večna slava onome ko je smislio emisiju “Ja imam talenat”. Ovaj show je neprekidan izvor blamova, bisera i glupih talenata koji su čekali da izađu iz svojih rupa gde su se krili godinama. Britanska verzija emisije se zove X Factor, a sada nam stižu najbrutalnije učenice ikada. Dve Britanke ne samo da su izvređale žiri, pitale Natali Imbrugliju ko je ona uopšte, nego su se na kraju i potukle. Ovo jednostavno morate da pogledate. Samo se nadamo da ih Saša Popović nije video, da ne organizuje tako nešto za Zvezde Granda. To ne bi bilo lepo.