Stanija protiv Soraje

Epski rat starleta se nastavlja. Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić se i dalje prepucavaju preko medija. Recimo na temu ko je kome pu*io i slično.

A sada je u priču uvučen izvesni Dragoljub, milioner iz Vranja, sa kojim je Soraja navodno bila u vezi, ali ju je on navodno ostavio da bi bio sa Stanijom. Navodno!

“Nemam ništa sa tom osobom i zamolio bih vas da me više ne uznemiravate”, rekao je Dragoljub.

Ali ni to nije sve. Soraja kaže da je istina o Staniji sakrivena i da je zapravo mnogo crnja od onoga što je izašlo u javnost. Pa daj sestro reci da se zabavimo.

A do tada pogledajte golišavu Staniju u spotu Fantastik benda. Ko god oni bili…


Silikonka skinula silikone

Najpoznatija silikonska devojka na svetu Tijana Đuričić je skinula silikone. Dobro, nije baš skinula skroz nego malo smanjila, pošto da je skinula imala bi krizu identiteta.

“U užasnim sam bolovima, ali mi se sviđa novi izgled. Ne kažem da se sebi nisam sviđala i pre ovoga, ali rešila sam da smanjim. Ne zbog loših komentara okoline već zbog same sebe, ali to ne znači da neću rešiti kasnije da ponovo povećam grudi”, kaže Tijana.

Pa kako da se ne svidi sebi kada je tako slatka. Slike su vam ovde ako smete da pogledajte.


Scarlett trudna

Uvek se nekako razočaramo kada čujemo da su poznate lepotice trudne. To znači da sada svi znaju da su imale seks. I to znači da im dečaci iz redakcije neće napraviti dete. A to su uznemirujuće činjenice. Podsetite se njenih golišavih slika koje su procurele pre par godina.

Ali ovo dvoje se čuvaju

A kada smo kod seksa i ko ga je imao, znamo ko nije. To je glumački par Miloš Biković i Brankica Sebastijanović, koji su četiri godine u vezi ali nisu imali seks. Čuvaju se za brak.

“Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše”, kaže Brankica.

Dobro, slažemo se, nije lepo sprdati se i zato nećemo to raditi.

“Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu seksualnost čista degradacija”, objašnjava Miloš.

I to je tačno. Samo pogledajte njihovu sliku. Ipak deluju malo namučeno jadni. Daj da se venčaju pa da se reše muka bre…

Fifi ima novu pesmu

Učesnica X Factora, transeksualac, Fifi, izbacila je svoju prvu pesmu. To je numera Namerno, a Makedonac-Makedonka kaže da je zadovoljna svojim prvim singlom i da će karijeru graditi u Srbiji.

“Prezadovoljna sam tretmanon otkad sam ovde. Beograd je otvoren i slobodan grad verujem da će mi ovde biti bolje. Uvek sam optimista pa tako i sa ovom pesmom verujem da ću uspeti. Pre nekoliko godina običan život mi je bio nedostižan, a sad živim svoje snove punim plućima odnosno pevam i imam ljude koji me vole takvu kakva sam,” dodaje Fifi.

Ma Beograd je bre metropola!

Ceca ne voli tetovaže

Cecin sin Veljko se istetovirao. Ali Ceca nije zadovoljna.

“Uopšte mi se ne dopadaju njegove tetovaže, ja sam ljuti protivnik toga, ali ako želi da liči na guštera, nek to radi. Šta da mu radim! Meni se mnoge stvari ne sviđaju, ali kod nas vlada demokratija. Poštujem njegove odluke i stavove,” Kaže Ceca.

Pa fakat je u pravu ovog puta.

Povraćala po Lady Gagi

Lady Gaga je ponovo uspela da šokira ljude. Ona je na koncertu angažovala konceptualnu umetnicu koja je povraćala po njoj. Millie Browne inače slika povraćkom, pošto pije boje i onda povraća po platnima. Pogledajte.

Unfortunately your browser does not support IFrames.


Dara snima pornić?

 
Dara Bubamara dobila je ponudu da snimi pornić, nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima pozira potpuno gola ispod tuša.

Navodno su joj ponudili 100.000 evra, ali Dara je ipak odbila. Pošto je supruga i majka jasno. Pogledajte malo Darinih sličica pa probajte da zamislite:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime