Kreativno, samo kreativno

Pa dobro majku mu da li je toliko teško da neko sa ovih prostora nešto smisli samostalno, ili baš sve mora da se pokrade? Jeleni Karleuši i njenom genijalnom timu kreativaca izgleda nije bilo dovoljno što su iz Južne Koreje najavili tužbu zbog krađe pesme, već su sada ponovo pozajmili ideju za snimanje. Jelena se ovog puta slikala za magazin Story, a primetićete neverovatnu sličnost sa fotografijama magazina Tush.

 

Ali, važno je da smo svi ovde mnogo kreativni i nemoj da je neko rekao nešto drugo inače će Narodnjaci da održe novi miting!

Dara Bubamara prelazi u POP, gradi svetsku karijeru

Možda je Jelena napisala POP preko usta, ali i narodna pevaljka Dara Bubamara je odlučila da postane pop ikona. Nedavno najavila unplugged verzije svojih pesama a sada će kao snimiti i duet sa nećete verovati – Enrike Iglasijasom. Izgleda da joj se baš primila na njegov novi hit "Večeras ću te po*ebati".

 

“Prisustvovala sam dodeli nagrada na poziv menadžera koji će biti producent za moju inostranu karijeru. Videla sam se i razgovarala sa ljudima iz američkog Universala i sa vlasnicima nekoliko najpopularnijih francuskih radio-stanicama. Čuli su moju pesmu i veoma im se dopala. Tekst piše Big Ali i jedna devojka iz Londona koja je radila sa Pussycat Dolls. Nedavno sam upoznala i producenta Enrikea Iglesijasa i sada dogovaramo duet sa njim. Najviše mu se dopala pesma Zidovi i smatra da bi ta numera, ukoliko se uradi u pop-elektro fazonu, bila idelana za duet sa Enrikeom”, kaže Dara za Večernje novosti.

 

Ako ona snimi duet sa Enrikeom mi ćemo se kolektivno venčati sa Anom Kurnjikovom, a pre toga pojesti vaš monitor na kome ovo čitate.

Ognjenu u „Pinku“ pretresali automobil!

 

Željko Mitrović je najavio otkaze i promene na Pinku zbog skandala, ogovaranja i nelojalnosti i sve to dok je on bio na lečenju. Izgleda da je situacija dosta ozbiljna, a navodno je obezbeđenje pre neki dan pretreslo automobil Ognjena Amidžića kada je došao u studio u Šimanovcima.

 

"Pretresanje automobila u „Pinku“ je standardna procedura i sprovodi se s vremena na vreme. Obezbeđenje mora da proveri gepeke kako bi se uverilo da li neko unosi ili iznosi nešto iz studija. Pretresaju apsolutno svako vozilo!", rekao je Amidžić za Alo. Pojam normalnosti nema šta…

Srpsko-Hrvatska menjaža!

Severina i Nikolina Pišek su se odomaćile u majčici Srbiji, a Ana Nikolić bi ipak otišla pošto joj se ne dopada tretman sa ove strane Drine. Sve to zato što je pesma Mišo moj proglašena hitom godine u Crnoj Gori i Makedoniji, u Bosni je dobila nagradu za pevačicu godine, dok je u Hrvatskoj dobila nagradu za pevačicu, album i hit godine. U Srbiji – NIŠTA!

 

"Mogu da se pohvalim da sam imala isti tretman kakav hrvatske zvezde imaju kod nas. Na svakom koraku doživljavala sam prijatne trenutke, mediji su me pratili u stopu i dala sam bezbroj intervjua. Sa hrvatske dodele Oskara popularnosti nosim fantastične utiske jer sam dobila nagrade za najbolju pevačicu, naj album i hit godine, a očekuje me još nastupa u nekoliko hrvatskih gradova. Nije mi krivo, ali jesam razočarana što u Beogradu nisam dobila nijednu statuetu. Elem, nagrade po nekome jesu, a po nekome nisu pravi reper, niti su validne. Meni nema boljeg ni lepšeg pokazatelja osim toga što radim svaki drugi dan, i to u krcatim diskotekama", kaže Ana za Press.

 

Želite li da se menjamo, mi ćemo vama dati jednu Anu Nikolić, a vi nama dajte Nikolinu i Severinu. Može?

Opet raskid poznatog para

Najlepši britanski par IKADA Džad Lo i Sijena Miler su ponovo raskinuli pa je dakle i njihova svadba veka otkazana. "Odluka je bila zajednička, Džad i Sijena će ostati prijatelji", rekao je portparol poznatog glumca. Ovo je treći put da se mire i svađaju, tako da nikad ne reci nikad. A i fakat niko od njih dvoje na ostrvu neće ni uz najluđu sreću naći nekog drugog sunarodnika koji izgleda tako dobro… Izgleda da će Britanci ipak morati da svu pažnju posvete kraljevskom venčaju koje će se uskoro desiti na ostrvu.

 Dača i Nataša

Da ne želite možda i vi deo medijskog prostora na račun razvoda Dače i Nataše? Može, nije problem. Sada je pevačica, bivša survajverka i Natašina sestra od šuraka ili nekog daljeg rođaka Jelena Mrkić sve objasnila o toj temi za Press. Mediji inače pišu da je upravo Jelena bila ta koja je Nati otvorila oči da je Dača vara sa Novosađankom Milicom Dražin.

 

"Ne bih ulazila u detalje te priče. Nataša je naslućivala da je Dača vara jer se uveliko pričalo o tome, a Milica se pobrinula da se to pročuje. Tako da je u jednom momentu cela istina došla i do Nataše", mudro kaže Jelena i dodaje da joj je Milica bila najbolja prijateljica.

 

"Razmenile smo nekoliko rečenica, rekla sam joj šta sam imala i to je sve. Ona je mrtva za mene. Povredila je meni dragu osobu, moju sestru i ona i ja više nemamo o čemu da razgovaramo", kaže strogo ali pravično Jelena. Da je Šekspir živ sigurno bi napisao novi komad: "Tragedija o strašnoj sudbini Nataše i Danila" ili "Kako su se mediji danima naslađivali tuđom nesrećom".