Irina Shayk ima novog dečka

I nećete verovati ko je. Glumac Bradley Cooper. Znate onaj frajer iz Mamurluka. Kolege iz Amerike javljaju da su golupčići viđeni na Brodveju kako se drže za ruke i razmenjuju nežne poglede.

Njih dvoje se navodno "druže" već neko vreme, tačnije, od kada se manekenka vratila sa odmora u Meksiku. Oboje su nedavno raskinuli duge veze.


Parovi su slika Srbije

Urednik televizije na kojoj se emituju Parovi, Milomir Marić kaže da je ovaj rijaliti samo slika Srbije.

“Nevolja je što je rijaliti ’Parovi’ slika Srbije koju niko ne voli da vidi. Ljudi su ljuti na ogledalo koje ih prikazuje u takvom svetu, a očigledno da je narod prepoznao da je to prava slika trenutnog duha u Srbiji. Mislim da je naša nesreća počela još kada je Lepa Brena u hotelu Jugoslavija, mnogo pre rata i pre Slobodana Miloševića uzjahala Sašu Popovića iz Slatkog greha“, rekao je Marić za Kurir.

Što je omiljeni izgovor za svako dno od Boljeg Života na ovamo. Pa to je samo slika društva. I mirni smo.

Ali pravo da vam kažemo nije problem u Parovima. Gomila marginalaca se skida i svađa. Problem je u ljudima koji to gledaju. A očigledno ih ima…

Stanija će dobiti po guzi

Stanija i Soraja su završile na sudu. Zato što je prva tužila drugu koja je rekla da je Stanija u toaletu oralno zadovoljavala njenog prijatelja Matiju.

A na sudu ludnica. Ročište je prekinuto pošto je Stanijin advokat Nemanja Aleksić napravio skandal. On je prvo omalovažavao sudiju Slađanu Pantović, zbog čega je zaradio kaznu. A onda je rekao šta će uraditi klijentkinji.

“Stanija sad ide kod mene u kabinet i dobiće batine po guzi. Nadam se da ćemo kad se ovo završi sve troje sesti i popiti kafu”, rekao je.

Pa kakvi klijenti takvi i advokati… mada kapiramo da biste joj i vi dali po guzi?


Uhapšena kraljica silikona

Tijana Đuričić, poznatija kao Kraljica silikona, uhapšena je u utorak. Ona je navodno u njenoj kući u Mirijevu vezala, brutalno pretukla i vređala svoju bivšu podstanarku Jelenu M, a sve zbog šifre na Facebooku.

“Hvala bogu da su ih konačno uhapsili! Otkako se sve to dogodilo, krijem se kao da dugujem nekome nešto. Psihički još ne mogu da dođem sebi i još se plašim”, kaže bivša podstanarka.

Neverovatno ko sve živi u ovoj Srbiji. Mada zapravo ništa ne bi trebalo ni da nas iznenadi od osobe koja izgleda OVAKO!

Seve se plaši za sina

Severina je otkrila hrvatskim medijima da strahuje za sigurnost svog sina Aleksandra, nakon što je otkrila da ga neko već duže vreme posmatra i prati.

“Već mesecima pokušavam da se nosim sa pritiscima nakon što se prošle godine otkrilo da je preko advokatskog društva neko angažovao neke čudne ljude da prate mog sina, mene, a možda i neke druge članove moje porodice. Prvo sam bila u potpunom šoku, a potom je ta trauma bivala sve veća, nakon što sam počela da sumnjam da su neki pojedinci iz raznih interesa uspeli preplaviti institucije i neprimereno uticati na pojedince unutar policije i državnih organa”, rekla je Severina.

Iako mediji spekulišu da su prve sumnje pale na pevačicinog bivšeg supruga, Milana Popovića, Severina nije želela nikoga da imenuje.

Hm!

Andreja o promeni pola

Naše gore list, manekenka Andreja Pejić otkrila je da su joj svi agenti savetovali da ne menja pol i da će tako mnogo izgubiti. 

"Svi agenti su mi govorili da ne menjam pol i da više neću biti posebna i da ću izgubiti ono po čemu sam specijalna. Tvrdili su da više neću biti interesantna dizajnerima, jer ima toliko lepih devojaka“, rekla je Andreja i otkrila zbog čega je, ipak, otišla na operaciju promene pola.

"Htela sam svima da pokažem da moj život nije igra i da se nisam iz hira oblačila kao žena", rekla je manekenka.  Eto sad znate…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime