Nina Seničar voli Borisa

Već smo vam otkrili da se najčešće privlače ljudi iste lepote. Verovatno zbog toga naša lepotica Nina Seničar ima tajnu simpatiju – Borisa Tadića. Fakat oboje su lepi. "Ako me pitate ko mi se više sviđa, Berluskoni ili Tadić, reći ću vam Tadić. Naravno, odgovor je jednostavan, lepši je", rekla je Nina i dodala da ne namerava da se slika gola za magazine. Kakva šteta… Ali da ne biste mnogo patili, tu su ove slike Nine u toplesu koje su snimili paparaci. Nina kaže da ih je skupo naplatila. Pa, kada ima ovakve sike i neka je!

 

Jevreji ni krivi ni dužni na tapetu

 

Skandalima u domaćim rijaliti programima nikad kraja. Posle tuča, psovanja, seksa, striptiza ima i gorih stvari. Sada smo uživo gledali i fašističko, antisemitske ispade. Za njih su se pobrinuli genijalci Maja Nikolić i Miloš Bojanić koji su rekli da ne vole Jevreje i na njih ni krive ni dužne svalili teret bombardovanja, raka, ratova i svih svetskih zla…

Pink je odmah reagovao, izbacio ih, tužilaštvo najavljuje procese zbog govora mržnje, dok je izraelski ambasador rekao da je šokiran. Kako i ne bi bio.

Ipak, nisu samo naše zvezde loše, pošto je i vodeći dizajner Diora Džon Galijano nedavno rekao da voli Hitlera. Odmah je dobio otkaz a onda se izvinio. Eto, Srbija je svet! Šteta što je to tako najčešće po najgorim pitanjima…

 

Boki 13 – Proteran sve u 16

Srbija postaje mnogo ozbiljna zemlja, to vam je valjda jasno. Toliko smo ozbiljni da smo proterali idola mladih i starih, Makedonca Bojana Jovanovskog, poznatog kao Boki 13. On nije imao prijavljeno mesto boravka u Srbiji zbog čega je proteran, a izrečena mu je kazna od 10.000 dinara kao i zabrana ulaska u zemlju u trajanju od 6 meseci. Tračevi kažu da su mu to namestili neprijatelji iz rijalitija.

Njega je policija legitimisala, a kada su otkrili da nema uredna dokumenta priveden je sudiji za prekršaje. Boki na TV Pink ima emisiju "Boki 13 Arena" pa će sada možda morati da je vodi iz Skoplja.

Pred zakonom su svi jednaki, pa čak i zvezde rijaliti programa! Pa se vi zezajte sa majčicom Srbijom!

 

Hajdi ostala bez tangi

Slatka manekenka Hajdi Klum stvarno nema problem sa skidanjem, čak ni na javnim mestima.

Hajdi je na "AIDS Foundation" žurci morala da nešto priloži čuvenom novinaru Rosu Metjusu i to pred kamerama. Kako nije imala ništa u rukama, pred svima je skinula tange i dala ih na opšte zadovoljstvo svih prisutnih i naravno srećnika koji ih je dobio. 

Zvanično: Skarlet je odlepila

Skarlet Johanson se zabavlja sa Šon Penom. Sada stvarno više nemamo razlog da živimo pa taj smak sveta može da se dogodi što se nas tiče večeras kako ne bi čekali do 2012. Ona se nedavno razvela od svog slatkog supruga da bi ga zamenila matorim, raspalim Šonom, koji je inače poznat i kao tip koji tuče svoje devojke.

Paparaci su 26-godišnju glumicu i Šon Pena snimili kako sede u restoranu, a Skarlet mu je čak i nogom masirala prepone i možda još ponešto. Tužno…

Angelina ide pod nož

Mediji pušu da je najlepša žena sveta Anđelina Žoli navodno očajna zvog svog izgleda i da planira seriju plastičnih operacija koje će joj kao pomoći da zadrži mladalački izgled. Ona tako želi da smanji nos, da zategne lice i sredi bore.

Sa druge strane Bred Pit uopšte nije srećan i protivi se ovakvim operacijama. Eto to je muškarac iz snova, pošto je voli kakva god da je. A ona je još nezadovoljna… Nekome je život majka a nekome maćeha.

Vendi i rani radovi

Nedavno je otriven snimak sa početka karijere Vesne Vukelić Vendi. Rani radovi su sigurno vaša omiljena kategorija u domenu umetničkih filmova zar ne? “Sa 16, 17 godina sam bila prinuđena da se slikam jer sam dobila ogroman honorar”, rekla je Vendi. Zanimljiv izbor reči: "prinuđena", u kombinaciji sa golišavim snimcima… Ne znamo da li da plačemo ili da se smejemo dok gledamo.