Ana i sladoled

Naša Ana Ivanović sasvim jasno mora da vodi računa o ishrani. Ali čini se da sladoledu ne može da odoli.

Evo slike koju je stavila na net a napisala je ”Ja ne volim slatkiše, ne jedem slatkiše. Samo kažem”.

Autosugestija dakle pomaže. Ili možda ne…

Ceca se nije polila

Svetlana Ceca Ražnatović nije se polila ledenom vodom, ali je uplatila 1.000 evra za obolele od ALS-a.

“Zahvaljujem se Emini Jahović i Stevanu Jovetiću na nominaciji. Svaka akcija me podseti na to koliko treba da budemo humani. Uvek se rado odazovem humanitarnim akcijama, pa tako i ovaj put,” rekla je Ceca.

 

Ali Mimi Oro se jeste polila. I biće vas sramota samo od gledanja ovog videa…


 

Ali

Ali polivanje je najmanji problem za Cecu. Ražnatovićeva će za dva dana nastupiti u Sarajevu, gde će je dočekati dokumentarni film u kome je predstavljena kao ratni zločinac.

Film Avda Huseinovića prati Cecu i Željka Ražnatovića Arkana. U filmu, navodno, svedoci pričaju o tome kako je Ceca učestvovala u ratnim zločinima sa Srpskom dobrovoljačkom gardom, koju je osnovao i predvodio Arkan. Problemčić fakat…

A Anastasiju baš briga

Ali njenu ćerku Anastasiju Ražnatović sve to ne zanima. Pošto je na netu osvanula slika na kojoj sa dečkom Kostadinom Terzićem razmenjuje nežnosti. A sada dosta o Ceci!

Dunja bez šminke

Mlada pevačica Dunja Ilić se vratila u javnost i sada je na Ohridu. Inače trebalo bi da znate da ove jeseni planira da predstavi dve nove pesme.

Ah da. U međuvremenu se udala. Za baš onako muževnog tipa. Pogledajte ih ovde! I žive u Vranju izgleda…

Sandra ima novu frizuru 

Kada se neko zabavlja sa Ćazimom Osmanijem a ima istetovirano ime Miće Jovanovića iz Megatrenda ta osoba nas odmah zainteresuje. E pa to vam je Sandra Obradović. A pošto je raskinula sa Ćazimom i ne može da skine Mićinu tetovažu promenila je frizuru. Nemamo pojma kako je izgledala pre, ali crna joj baš fino stoji.

Emina o plastičnim operacijama

Emina Jahović je otkrila da je išla na operaciju nosa,.

“To je bilo davno. Pre sedam godina. Uradila sam nos isključivo zbog funkcionalnosti, ali i estetike. Svaka žena treba, u granicama normale, da promeni nešto na sebi kako bi bila zadovoljna,” ispričala je Emina.

Dakle isključivo zbog funkcionalnosti. Ali i estetike! Pa sjajno…

Stanija za kraj

A ko drugi!

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je obelodanila da je ne privlače matorci, ali da je štiti jedan moćnik. Šta god to značilo.

Evo vam malo slika za kraj. Recimo ova gde joj je guza ispala iz farmerki. Možda zato što ne nosi gaće…