Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Gola Goca Tržan, Cela Srbija kao rijaliti, ko ima novi seks snimak i na koga smo ljuti ove nedelje...

Rijaliti Srbija

Izgleda da cela Srbija gleda rijaliti programe ovih dana! Zapravo još malo pa nećemo razlikovati rijaliti od pravog života! Počela je Farma a onda i Veliki brat! I već ima dogodovština koje se prepričavaju po gradu. A kao niko ne gleda, ali svi znaju sve…

Nije prošlo ni 24 časa od ulaska VIP ukućana u Kuću Velikog brata a već je pao prvi seks.

Akteri su Ava Karabatić i Uroš Čertić. Čak se špekuliše da je produkcija platila Avi da uđe u kuću i ima seks, mada su oni to negirali!

Sa druge strane, njen tata je ponosan na ćeru! " Ako je spavala sa njim, onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba! To je vanzemaljski! Ona nije imala vezu godinu i po dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu. Mada, po onom što sam ja video, ona se samo naslonila na njega, a da li je on nešto radio, ja ne znam", izjavio je Avin ponosni otac. Malo bizarno zar ne?

Pogledajte i vi kako se on to naslonio:
 

 

A u Farmi Stanija je objasnila Milanu Tarotu da hoće da diplomira da bi svi mogli da je poljube u lepo dupe. Izgleda da baš voli kada joj to rade, sa ili bez diplome! Milan je rekao da joj je diploma džaba ako nema pečata na njoj!


 

Koji Balkanci

A u Velikom bratu su počele i svađe na nacionalnim osnovama. Maja Nikolić izgleda još nije naučila da ne bi trebalo da se u rijalitiju bavi drugim nacijama i da razvija svoje teorije o tome. U svakom slučaju rekla je da ukućani "ne smeju da dozvole Avi da pobedi! "To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska!", kaže Maja. Ona izgleda još nije skapirala da su te priče o Srbiji Srbima zauvek ostale u dalekoj i ružnoj prošlosti?

A onda je nešto kasnije Ava rekla da može i ona da počne da priča o Srbiji i o tome šta su Srbi radili u Vukovaru. Možda bi mogli svi malo da iskuliraju! A Maja pogotovo! Onako trajno da iskulira i više se nikad ne pojavi na televiziji!

Srbi bolje je*u od Hrvata

A kada smo već kod Srba i Hrvata i omiljeni estradi psihijatar Jovan Marić je dao svoje tumačenje. "Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici" , rekao je Marić.

Nego, zar psihijatri ne bi trebalo da nemaju predrasude i tako slično?

Gola Goca, Gola Ena

Goca Tržan osvanula je potpuno gola na naslovnoj strani aprilskog broja magazina Playboy. U okviru editorijala pod nazivom Gole za umetnost, Goci su se pridružile Ena Popov i Tijana Milošević.

Pogledajte slike ovde, a za ostale kupite Playboy ako vas baš zanima! A mi ćemo iskoristiti dobru priliku da ovog puta ne komentarišemo ništa.

Seka golih grudi

Ništa novo! Seka Aleksić 30. marta izbacuje novi singl Šampion i tim povodom je na video servisu YouTube objavila video posvećen fanovima i hejterima.

"Svi vi koji me volite, a pogotovo vi koji me ne volite, 30. marta u 12 časova pogledajte premijeru pesme i spota Šampione na Youtube kanalu Seka Aleksić Music", poručuje Seka.


 

Novi seks snimak?

Danima se šuška da Joe Jonas iz Jonas Brothers ima seks snimak koji je navodno procureo na net. I to u žestokom sado mazo fazonu i to sa švajcarskom manekenkom Blandom Eggenschwiler. A kada vidite kako ona izgleda biće vam jasno zašto je to važno!

Kukasti krst na spomeniku Šabanu

Zamislite samo neka stoka je polila bojom spomenik Šabanu Bajramoviću u Nišu. A to im nije bilo dovoljno pa su nacrtali i kukasti krst! Jasno vam je šta mislimo o tome! Podsetite se kralja:

 


 

Poljubac Anđela

Srpska snajka Adriana Lima i Marko Jarić postavili su sliku po kojoj deluje da se golupčići vole kao prvog dana.

Iako su mediji svojevremeno pisali da je Marko prevario Adrianu, njih dvoje to demantuju a njihov brak i dalje nose titulu jednog od najskladnijih holivudskih parova. Slika je ovde.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *