Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Farma, Dvor i Survajvor, seksi ministarka, špijunske afere i mirotvorac Balašević

Hleba i igara

Mogu Severna i Južna Koreja da zarate još 6 puta, sa sve nuklearnim bombama, da se ceo svet raspadne zbog špijunskih afera, a nas zabole za sve to dokle god imamo rijaliti programe.

Survajvor je ove nedelje prikazao gole guze učesnica, a na farmi se pipkaju za sise svakog dana, što znači da prosečnom gledaocu sa ovih prostora ne treba baš ništa više u životu.

 

Zato i vi isključite mozak i pogledajte najbolje scene iz Survajvora ove nedelje, a slike gole Aleksandre su dole.

 

Znamo da vas zanima šta se dešavalo na Farmi. E pa, ovoga puta će izgleda najveći dobitnik biti majčica Srbija pošto će zbog kršenja zabrane pušenja zaraditi čak 80.000 evra. I pravo da vam kažemo, baš nam je drago!

Pinku izgleda neće teško pasti kazna, pošto sprema novi, najbolji, najveći, nikad lepši, zabavniji i puniji seksa i golotinje rijaliti. Posle Farme, stiže nam Dvor. “Srednjovekovni dvorac se uveliko gradi! Biće veoma brzo spreman da primi takmičare, koji će, nakon Farme, moći da pokažu kako se živelo u uslovima koji su vladali pre više stotina godina. Na dvoru će živeti kralj i kraljica, oni će imati svoje pomoćnike, sluge, vitezove, ali i dvorsku ludu i robove. Sistem takmičenja, zadaci i princip po kojem će se birati pobednik biće kompilacija najboljih stvari iz svih rijalitija koji su do sada prikazivani na ovim prostorima”, kaže Željko Mitrović vlasnik Pinka.

Hleba i igara! Igre očigledno imamo, a samo da znate da je novo istraživanje otkrilo da je Srbija najveći potrošač hleba u Evropi po broju stanovnika. Ali koga briga, kada možemo da gledamo Vendi po ceo dan.

Slatka Šeril bije po klubovima

Zamislite samo, naša omiljena Šeril Kol, verovatno najslađa Britanka ikada rođena možda neće dobiti američku vizu pošto je 2003. godine osuđena za nanošenje teških telesnih povreda. Ona je prebila devojku u klubu i to zato što nije htela da je pusti unutra sa lizalicom. Šeril je tada osuđena na 120 sati društveno korisnog rada.

Jadna Šeril, ali sigurno će joj biti lakše kada čuje da bismo mi voleli da nas prebije. Evo, čak bismo joj i dali lizalicu, kada toliko voli.

 

U znak solidarnosti pogledajte njen novi spot.

 

Balaševiću ućuti!

Đorđe Balašević je održao koncert u Osijeku, a onda i komentarisao susrete srpskog i hrvatskog predsednika Borisa Tadića i Ive Josipovića. „Oni se sad malo igraju mame i tate i to je lepo. Mislim da je taj gest koji rade oba predsednika vrlo pohvalan i to je jedan korak koji bi trebalo na neki način i drugi da slede, ali mislim da to nisu stvari koje se mogu odrediti nekim dekretom. Odsad ćemo biti dobri, sad će bit’ sve okej, sad su se njih dvojica sreli i napravili su ‘tulum’, sad mogu da dođu Crvena zvezda i Partizan u Split da igraju sa Hajdukom… E, cvrc!”, rekao je Balašević, šta god mu to značilo.

 

Možda bi neko mogao da mu kaže da više prekine da se bavi politikom, pošto mu stvarno to ne ide. Ili misli da samo on može da izigrava junaka koji drži koncerte u Hrvatskoj?

Miranda ide na selo

Orlando Blum i slatka Mirada Ker hoće da se presele na farmu. Miranda će se uskoro poroditi, a kaže da bi volela da svojoj deci podari detinjstvo kao što ga je ona imala, sa životinjama i u prirodi.

Miranda je istom prilikom rekla da želi da otisak svog trudničkog stomaka napravi u bronzi, kako bi sačuvala uspomenu. Baš zato nam pade na pamet ona naša narodna – “kada žena ostane trudna sve prijateljice joj maze stomak i govore „Čestitamo“, a ni jedna neće pomaziti njegov alat i reći „Bravo majstore“?. Tako da mislimo da bi i Orlando mogao da napravi otisak svog vršnjaka, kad Miranda već voli uspomene.

Seksi ministarka

Da li vas zanima šta je slično između glumice Šeron Stoun i naše ministarke sporta Snežane Samardžić-Marković. Kurir piše da su to najmanje tri stvari: obe su plavuše, rođene su istog dana – 10. marta i vole da nose seksi čarape, a onda to i pokazuju svima!

Svi znate scenu iz Niskih strasti gde Šeron raširi noge. Ministarka to nije uradila, ali su paparaci ipak uspeli da snime čipkaste čarape ispod suknje.

 

Slika ministarke vam je dole, a podsetite se i Šeron Stoun.

 

Mi podržavamo Vladu Srbije sada još više!

Špijunske afere su seksi

Nova špijunska afera Wikileaks je napravila haos širom sveta. Političari su sada navodno raskrinkani, pošto u procurelim dokumentima piše da se Hilari Klinton u slobodno vreme pita da li argentinska predsednica pije lekove za smirenje, kao i da je Sarkozi egocentrični narcis, da bi Dodik priznao Kosovo da može, a da je Rusija mafijaška zemlja, kao i gomila drugih pikanterija i tračeva. Uf velika stvar.

Bil Klinton očekuje da će neki ljudi izgubiti život zbog procurelih američkih diplomatskih depeša, naravno solidarišuči se svojom suprugom. Toliko joj bar duguje još od Monike Levinski, a savetnik kanadskog premijera Tom Flanagan je otišao još dalje i poziva na ubistvo osnivača sajta Wikileaks Džulijan Asanža.

I nikom ništa? E pa, ovaj svet je stvarno poludeo, mada ne vidimo šta su novo otkrili u svemu tome i kao da nismo znali kakvi su političari.

 

Ionako se nama više dopada ona afera u kojoj se ruska špijunka skida pred kamerama, a onda dobije orden majčice Rusije i to ne za dobro golo dupe, nego za za državne zasluge. Logično.

  Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *