Ceca tuži!

Sigurno znate da u tim tračersko estradnim krugovima važi pravilo da Ceca i JK nisu baš najbolje drugarice. E pa, izgleda da ćete moći da ih vidite zajedno ali ne na koncertu već u sudnici.

Ceca je odlučila da zbog otvorenog pisma tuži Karleušu. Prvooptužena Jelena Karleuša-Tošić imaće „zadatak“ da obrazloži i argumentuje sve tvrdnje koje je tada iznela.

“Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon – za Jecu loše, za Cecu – dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al‘ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je – snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu… Nisi pokušala da sprečiš… Ali da… Opet stari odgovor – to je uradio Arkan, ne Ceca”, napisala je između ostalog Karleuša piše Alo.

Ceca je izgleda na ličnom primeru shvatila da je pravda spora ali dostižna. Možda je zbog vrućine, ali pravo da vam kažemo malo nam je muka od svih tih estradnih priča…

Justin ima dejt

Justin Timberlake je Milu Kunis nagovario da ode na bal sa marincem koji joj je poziv uputio preko Youtube, a sada i glumac ima sličnu ponudu. I to ponudu koju ne može da odbije pošto je stigla od devojke vojnika iz Avganistana.

Pogledajte kako je desetarka Kelsi De Santis pozvala Justina na dejt. Mi ne bismo smeli da odbijemo. Što bi rekle naše babe – ko ga je terao da je nagovara… Mada je i slatka ova vojničina i pored kratke kose.

Sodoma i Gomora u Hrvatskoj

Ako niste smislili gde da idete na more ovog leta a tražite baš onako opušten provod onda pogledajte kako izgleda zabava na plaži Zrće na Pagu. Kao što kažu kolege iz Alo: Sodoma i Gomora.

Sezona je počela a klubovi Akvarijus i Papaja su puni mladih ljudi koji dolaze širom sveta kako bi đuskali polu goli od jutra do mraka a onda prešli i na nešto drugo. Eksperti kažu da ono što su bili Ibiza i Ios pre desetak godina to vam je danas Pag. To valjda i tražite?

"Glavni pokretač zabave na Zrću je svakako seks! I to onaj bez obaveza, usputan i za jednu noć. Lokalni konobari tvrde da su Slovenke najpristupačnije, a posle zalaska sunca, plaža postaje jedan veliki krevet za vođenje ljubavi na otvorenom. Ako još niste odlučili gde ćete ovog leta i dvoumite se između Ibice ili Mikonosa, razmislite o Zrću", zaključuje Alo.


Ejmi šljema

Pogledajte ovu sliku jadne Ejmi Vajnhaus. Pevačica se navodno od propalog koncerta u Beogradu još uvek nije oporavila i po ceo dan sedi kod kuće i opija se. Prijatelji su tako ozbiljno zabrinuti za njeno zdravlje i boje se da bi mogla i da umre od alkohola. "Njeno opijanje je potpuno van kontrole. Ejmi je konstantno van kontrole. Opija se votkom do izbezumljenja. Samo ove nedelje, triput je izgubila svest", prenose mediji izjavu njenog prijatelja. I mi bismo se napili posle onakvog koncerta.

 

Stil može skupo da vas košta, pogotovo kada imate golišave slike na telefonu

 

Ako ne pratite redovno našu stilsku rubriku to može skupo da vas košta. Baš kao što je zbog nepoznavanja mode nadrljala Amber Rose koju možda znate kao bivšu devojku Kaney Westa. Dakle, mlada Amber se malo slikala kod kuće golišava, pa su onda te slike na njenu žalost procurele na net. Amber je pokušala da se izvadi, pa je rekla da su slike stare više od dve godine. Samo, problem je što su Ruthie Davis sandale koje se vide na slikama iz predhodne modne sezone. To znači da sada svi znaju kako izgleda Amber gola dok svašta radi a i da još pored toga laže…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime