Ponovo ste ovde? Dobro, hajde sada ponavljajte u sebi: Ja ne čitam ovo! Ja ne čitam ovo! Ja ne čitam ovo! Ja ne čitam ovo! Ja ne čitam ovo! Ne vredi? Pa, mi smo vam lepo rekli…

Ekrem tuži

Ako ste kojim slučajem bili naivni i sumnjali u raskošne talente Ekrema Jevrića novim potezom je sigurno otklonio sve sumnje da je njegova planetarna popularnost ipak tu sa razlogom. U stilu velikih zvezda Ekrem je najavio tužbu zbog korišćenja njegovog slogana “Kuća Poso – Poso Kuća”. Internet hit koji je do sada pogledalo 5 miliona ljudi je poslužio kao inspiracija kompaniji Pakom i to za reklamu HP računara. Kakva greška! Ekrem kaže da im tužba ne gine zbog krađe intelektualnog vlasništva! Odmah se vidi da je Ekrem svetski čovek, živeo u Americi i naučio zanat. Pa sada neka se pitaju šta im je trebalo da kradu tuđe umetničko delo. Kako smo krenuli Ekrem će da završi kao dekan Muzičke akademije do sledećeg semestra.

Grand u minusu, slede otkazi

Muke u narodnjačkom raju koji se zove Grand se izgleda nastavljaju na žal i tugu napaćenih građana Srbije koji noćima ne mogu da spavaju zbog svega ovoga. Saša Popović je najavio otpuštanja na desetine Zvezda Granda, a njegov kolega Žika Jakšić je otkrio da je jedan od krivaca za sve naravno neposlušni Milan – zovite me glavni krivac za sve – Stanković. Pazite sad ovo! “Mnogo nas je koštao album sa sličicama Milana Stankovića! U velikom minusu smo zbog toga“, izjavio je Jakšić za Press. Veliki Grand, najpopularniji brend i najgledaniji TV show ikada u Srbiji je dakle na rubu propasti zbog ALBUMA SA SLIČICAMA. Još malo pa će Milana da optuže i za oteto Kosovo, svetsku glad i to što Bosna još ima vize za EU.

Ashton vara Demi, Demi se skida pred svima

Ashton Kutcher je navodno prevario Demi Moore. I to sa mnooogo mlađom devojkom od nje. Što mu doduše i nije bio neki problem pošto Demi baš i nije devojčica. Ashton je navodno viđen kako strasno ljubi neku klinku, a samo par sati pošto su to preneli američki mediji Demi Moore je na Twitter okačila svoje polu golišave fotke. Možda mu je i poslala poruku – Mama te čeka kući.

Novak peva Crne Kose

Novak Đoković je rekao da "bez narodne muzike nikada ne može, pa čak ni u dalekoj Americi". Lepo, ali i nekako patriotski, da ga mine želja za domovinom dok je u tuđini. Sve bi to bilo ok da Novak ne voli i da zapeva. Posle meča sa Viktorom Troickim, Novak je na svom oficijalnom sajtu okačio snimak na kome se vidi kako peva pesmu Hanke Paldum “Crne kose”. Nemojte ovo da gledate molimo vas. Novače, molim te nemoj više da pevaš. Uostalom tenis ti ide tako dobro, zašto ti je ovo trebalo???

2 KOMENTARI

  1. Ostavite se vi novinari komentarisanja vijesti koje nam postavljate.
    Na vama je po pravilu da bez pristrasnosti i svojih komentara prenesete vijest, ali izgleda da u ovom kao i u drugim oslovima dolazi i kurta i murta.
    Ako se Novaku pjeva, neka pjeva, ako oće da to stavi na sajt, ima pravo na to!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime